La 2a jornada d’informadors arbitrals de futbol sala es trasllada a Alforja
FS Notícies | 08/10/2018
Els informadors arbitrals es reuneixen per segona vegada aquesta temporada per avaluar l’actuació de l’àrbitre en un partit de 1a Divisió Catalana, i continuen establint una unificació de criteris d’avaluació.
La 2a jornada d’informadors arbitrals de futbol sala es trasllada a Alforja

Tres setmanes després d’iniciar-se, aquest dissabte 6 d’octubre, ha tingut lloc la 2a jornada de tecnificació grupal d’informadors arbitrals, dirigida pel cap del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala, Marcelino Blázquez, juntament amb el delegat d’informadors, Raúl Crisóstomo.

Unes tecnificacions que es van iniciar, la present temporada 2018-2019, el passat 15 de setembre, en un partit de 2a Divisió B Nacional de Futbol Sala. Per aquest segona jornada, s’ha optat per visualitzar i analitzar un partit de 1a Divisió Catalana, entre el Tecnovit l’Alforja i el CFS Montblanc.

Així doncs, aquesta vegada la tecnificació dels informadors s’ha centrat en l’exercici del col·legiat arbitrant sol.

Els 18 informadors arbitrals assistents, han buscat criteris en comú per establir les línies adequades a l’hora d’avaluar a l’àrbitre.

Una vegada finalitzat el partit, i haver treballat i debatut tots els aspectes relacionats amb aquest, s’han exposat els encerts i les deficiències de l’àrbitre durant el partit, de forma grupal.

D’aquesta manera, amb aquestes jornades el que es pretén és enfortir les pautes per aconseguir una cohesió de grup i potenciar les decisions correctes en determinades situacions, corregint, a més, els defectes que siguin observats. Així es pot establir una unificació de criteris a l’hora d’avaluar els àrbitres i els àrbitres assistents.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.