La campanya antiviolència de l’FCF, protagonista al diari Sport
Notícies Generals | 30/11/2019
El diari esportiu detalla en un article com les diverses campanyes impulsades per l’FCF estan donant els seus fruits.
La campanya antiviolència de l’FCF, protagonista al diari Sport

El diari esportiu Sport publica avui, dissabte 30 de novembre, un article on destaca que gràcies a les diverses campanyes impulsades per l’FCF s'estan reduint notablement els incidents greus als camps de futbol, com poden ser les agressions, tot i que malauradament encara es produeixen de manera aïllada. Amb el ferm propòsit d’erradicar definitivament la violència física i verbal, l’FCF es manté ferma amb l’enduriment de les sancions, contemplat en el protocol de la campanya ‘Prou Violència al futbol’, que té continuïtat amb la nova campanya TOTS SOM UN EQUIP, destinada a impulsar el futbol i futbol sala amateur català.

Al marge de les sancions i multes corresponents als jugadors i clubs, l’FCF disposa d’un nombrós grup d’observadors repartit per tot el territori català, sobretot en aquells partits on participin equips amb algun antecedent. En aquest treball de prevenció la relació amb els Mossos d’Esquadra és fonamental, ja que assisteixen a partits determinats i posteriorment realitzen un informe.

D’altra banda, cal destacar que l’FCF i la Generalitat de Catalunya editaran un pòster oficial que s’haurà de col·locar en tots els camps on es repassaran els consells bàsics perquè regni l’esportivitat. Hi haurà tolerància zero amb els violents dins i fora del terreny de joc.

L’esportivitat, premiada

Aquesta temporada 2018-2019 ha entrat en vigor la campanya TOTS SOM UN EQUIP, que ajudarà econòmicament als clubs amb bonificacions en la llicència, Portal del Federat i Mutualitat. En aquest sentit, els clubs de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana tindran un premi a final de curs per aquells dos equips de cada grup amb menys targetes. El més esportiu s’emportarà 1.000 euros i el segon, 500. Una iniciativa que té com a principal finalitat fomentar el joc net.

FONT: Diari Sport.

Consulteu l'article fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.