La CatUEFA torna a empatar davant d’un combatiu Martinenc
Seleccio Amateur | 29/11/2017
La Selecció Catalana Amateur ofereix una gran imatge davant d’un rival seriós que iguala l’encontre en l’últim minut del partit.

Fitxa tècnica:

CATALUNYA, 1: Andrés Díez, Francisco Iglesias, Alejandro Cano, Gerard Puigoriol, Aitor Lario, Diego Garzón, Alberto Padilla, Álex Fernández, Nils Puchades, Sergi Moreno i Jonatan Collado. També han jugat: Manuel Martín, David Cárdenas, Guillem Castell, Víctor Aliaga, Manuel Raillo, Javier Navarro, Antoni Cunill, Sergio Castillo, Fernando Velillas, Antoni Alcover i Juan Manuel Miranda.

FC MARTINENC, 1: Dani Barragán, Sergi Santesteban, Albert Villegas, Marc Esteve, Sergio Campos, Ariel Gabriaguez, Kilian Vicente, Alejandro Montejo, Marc Collins, Roland Garros i Miki Poveda. També han jugat: Adrià Buetas, Marc Martínez, Andrés Varese, Roberto Carlos Sosa, Sergi Grimau, Daniel Antolinez, José Luis Espinosa, Adrià Ruiz, Eric Blasco, Fernando Alabau i Adrià Felius.

Gols: Manuel Raillo (1-0, 55’), Eric Blasco (1-1, 90’).

Targetes grogues: Marc Martínez (50’), Fernando Velillas (76’), Guillem Castell (88’).

Equip arbitral: José Javier Gómez López (àrbitre), Francisco José Cuevas Camara (àrbitre assistent) i Víctor Moreno Martín (àrbitre assistent).

La Selecció Catalana Amateur ha empatat davant el CF Martinenc 1 a 1 en el tercer amistós per preparar la primera fase de la Copa de les Regions UEFA. Anteriorment, l’equip de Toni Almendros també havia empatat davant el CF Badalona (2 a 2) i el filial del RCD Espanyol (2 a 2). Tot i portar el pes del partit des del xiulet inicial, Catalunya no ha pogut endur-se el triomf davant d’un rival que ha igualat el xoc en l’última jugada.

Catalunya ha saltat al Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat amb la intenció d’imposar el seu estil de joc des de l’inici. D’aquesta manera, en el segon minut del duel, Nil Puchades ha donat el primer avís amb un xut centrat que ha aturat Dani Barragán sense dificultats. La Selecció ha gaudit de la possessió de la pilota en els primers compassos de l’encontre i s’ha aproximat amb perill a l’àrea rival mitjançant jugades elaborades i centrades laterals. Per la seva part, el davanter del Martinenc Jandro Montejo ha provat fortuna amb un tir llunyà que Andrés Díez ha enviat a córner amb una intervenció de mèrit.

Amb el pas dels minuts, la Catalana s’ha anat trobant més còmode a la gespa i cada vegada ha jugat més temps en camp contrari. Fruit d’una bona combinació al cercle central, Alberto Padilla ha intentat sorprendre el porter visitant amb un xut llunyà des de fora de l’àrea que no ha anat entre els tres pals per ben poc. La Selecció ha tingut el control del duel, però li ha costat trobar escletxes en una defensa del Martinenc que ha tapat tots els espais, amb les línies juntes i ajudes contínues. El rival ha optat per defensar a prop de la seva porteria i buscar la velocitat dels seus extrems al contraatac. Tanmateix, Catalunya ha estat concentrada a nivell defensiu i no ha permès cap arribada perillosa durant el primer temps.

A la segona part, la Selecció ha continuat sent la protagonista del xoc malgrat els nombrosos canvis efectuats durant el descans. Tot i el plantejament defensiu del Martinenc, els de Toni Almendros no s’han impacientat i han seguit realitzant possessions llargues i desgastant físicament el rival. En una bona jugada col·lectiva, Manuel Raillo, molt murri, ha aprofitat una pilota morta a l’interior de l’àrea per avançar el combinat català. Premi just a la insistència de Catalunya. A partir d’aquest moment, el Martinenc ha donat un pas endavant per intentar igualar el xoc. En una internada per la banda, Fernando Alabau ha xutat massa creuat i la pilota s’ha perdut per línia de fons.

El matx ha arribat als últims 20 minuts amb un marcador ajustat i tot per decidir. La Catalana ha seguit sortint jugant des del darrere, amb molta confiança i cometent molt pocs errors. El Martinenc ha deixat més espais al darrere, ja que ha assumit riscos per buscar l’1-1. Així doncs, l’extrem català Víctor Aliaga, enganxant a la banda dreta, ha superat a dos defenses per velocitat, ha driblat el porter visitant i ha cedit la pilota enrere a Antoni Alcober, que ha xutat massa desviat. En l’última jugada del partit, el Martinenc ha empatat amb un poderós xut d’Eric Blasco. D’aquesta manera, la Selecció Catalana Amateur suma el tercer empat en tres partits disputats en aquesta temporada.