La Cloenda de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala reuneix a les 10 categories
FS Notícies | 10/06/2018
Les 10 categories que integren les Seleccions Catalanes de Futbol Sala s’han reunit a l’Auditori Municipal de Martorell, amb més de 400 persones, per celebrar la seva pròpia Cloenda, posant punt i final a la temporada 2017-2018.
La Cloenda de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala reuneix a les 10 categories

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, a través de la seva Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala ha organitzat, per tercer any consecutiu, l’acte de Cloenda de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala, per tancar la present temporada.

A l’Auditori Municipal de Martorell, la tarda d’aquest diumenge 10 de juny, s’han reunit els jugadors i jugadores, acompanyats dels seus familiars i cossos tècnics, de les 10 categories que formen les Seleccions Catalanes de Futbol Sala.

A través d’aquesta Cloenda es dóna un reconeixement a totes les Seleccions Catalanes, per la tasca que han dut a terme durant tota la temporada. Una temporada que ha estat per emmarcar, aconseguint un rècord històric, assolint 4 Campionats d’Espanya.

L’acte ha comptat amb l’assistència de més de 400 persones les quals han pogut veure, a l’inici, un vídeo resum de tots els campionats, per categories, on hi han participat les Seleccions Catalanes.

A continuació, ha arribat el moment més emotiu de l’acte on s’ha fet un homenatge en memòria del directiu de l’FCF i de l’LCFS, Quim Sala, desaparegut recentment.

A més, s’ha fet entrega de dos premis especials atorgats al secretari tècnic de les Seleccions Catalanes de Futbol Sala, Jordi Gay, en reconeixement per l’esforç i la dedicació en totes les Seleccions.

El segon premi especial ha estat per la seleccionadora Clàudia Pons, un premi en agraïment per la seva tasca amb el futbol sala femení.

A continuació, s’han presentat, una a una, les 10 categories base de les Seleccions Catalanes de futbol sala, amb un vídeo introductori de cada una d’elles, i donant pas als 12 jugadors i jugadores de cada Selecció, els quals han pujat a l’escenari, juntament amb els seus respectius cossos tècnics, i han rebut una samarreta de la Selecció Catalana com a obsequi.

Una vegada presentades totes les Seleccions Catalanes de Futbol Sala s’ha fet un homenatge a la Selecció que ha aconseguit 5 Campionats d’Espanya en 5 temporades consecutives: la Selecció Catalana sub 19 de Futbol Sala. Una fita que encara cap altre selecció autonòmica ha aconseguit fer en cap categoria.

Representats de les 5 fornades de campions, entre capitans i cossos tècnics, han pujat a l’escenari per fer-se una fotografia amb les 5 copes aconseguides, que els proclamen pentacampions d’Espanya.

Finalment, s’ha procedit a realitzar la ja habitual fotografia de família amb totes les Seleccions Catalanes base de Futbol Sala.

A aquesta Cloenda hi ha assistit el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; el directiu de l'FCF i l'LCFS, Juan Carlos Hueto; el vocal de l'FCF, Jaume Plaza; el subdelegat del Berguedà, Pep Graus; el delegat de l'LCFS de la Catalunya Central, Andreu Falomí i el delegat de l'LCFS del Baix Llobregat, Juanma Hernández. A més, s'ha comptat amb la presència de dos jugadors de la Selecció Catalana absoluta masculina de Futbol Sala, Didac Plana i Sergio González.

GALERIA D’IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.