La Copa Catalunya Juvenil-Cadet femenina l’acaba aixecant l’AE Les Corts Ubae
FS Notícies | 10/06/2018
Final molt disputada entre el Rubí i Les Corts on les barcelonines han aconseguit marxar en el marcador, tot i la pressió de les rivals. D’aquesta manera, l’AE Les Corts Ubae són les noves campiones de Catalunya en categoria Juvenil-Cadet femení.

RUBÍ CEFS
2 - 5
AE LES CORTS UBAE
RUBÍ CEFS
Carla Ruiz, Nuria Salvador, Sandra Navarro, Cristina Gómez, Marta Moreno, Ainhoa Villena, Selene Robles, Elsa Ruiz, Lucía del Viejo, Alejandra Ojeda, Èlida Tortosa i Alba Domínguez
Andrea Gonzàlez, Laura Piera, Clara Segadó, Julia Peña, Sonia Brualla, Itziar Cid, , Aroa Martínez, Xenia Bellet, Sandra del Olmo, Angela Rodrigez i Laura Torres

1 – 2 Sandra Navarro (24’), 2 – 4 Nuria Salvador (30’)
Javier Fernández Fuentes i Jose Municio Carrasco

La segona final de la jornada d’avui de la Copa Catalunya de Futbol Sala ha estat la de la categoria Juvenil-Cadet femenina que ha enfrontat el Rubí CEFS i a l’AE Les Corts Ubae.

A l’inici del joc, ambdós equips han intentat ser posseïdors de la pilota, i establir el seu ritme de pilota, però cap del dos ha acabat de dominant. Hi ha hagut poques ocasions en els primers minuts, on les dos porteres no han tingut que intervenir.

Unes Corts cada vegada més còmode a la pista, h anat aconseguint possessions més llargues i això ha provocat que el Rubí hagi hagut de treballar defensivament de valent.  Ho ha fet intentant robar la pilota i sortint, però li ha costat establir una transició clara amb superioritat.

A falta de 6 minuts per concloure la primera part, la Laura Piera ha aixecat la vista i ha vist a la portera avançada, i aquesta, ha realitzat un llançament des de el seu propi camp que ha acabat entrant per tot l’escaire. D’aqueta manera Les Corts ha estrenat el marcador.

Una jugada amb molta fortuna a falta de 50 segons, ha permès a les Corts establir més diferència al marcador. Gràcies a un rebot d’un desviament defensiu que ha impactat a les cames de la Laura Torres i ha introduït la pilota fins al fons de la xarxa. Així, s’ha arribat a la mitja part, amb el 0 a 2.

En el segon temps, el Rubí ha sortit molt més endollat i ha disposat d’un seguit d’ocasions que no han acabat en gol per molt poc. Però no estaven disposades a donar la final per perduda i han continuat treballant per capgira el marcador.

A falta de 15 minuts la Sandra Navarro, ha aprofitat una de les diverses ocasions de gol  per part del Rubí, aconseguint el 2 a 1, amb un sotil toc de molta qualitat.

Les Corts ha sabut reaccionar ràpidament al gol del Rubí i, en la primera ocasió que ha disposat, la Clara Segado ha tornat a establir la renta de dos gols a favor de Les Corts. Però, les barcelonines no s’ha quedat aquí i, un minut més tard, la Sonia Brualla, amb un potent xut, ha ampliat distàncies i ha fet pujar l’1 a 4 al marcador.

A partir d’aquí el Rubí s’ha vist obligat a arriscar, i ha tret a la pista a la portera jugadora. En uns minuts d’autèntic atac i gol, diverses superioritats mal gestionades pels dos equips han acabat amb el gol de la capitana de les Corts, la Xenia Bellet, que ha transformat l’1 a 5.

Malgrat el marcador en contra, el Rubí no ha baixat els braços i amb una pressió a primera línia ha aconseguit robar la pilota i amb una finalització ràpida, la Laura Piera ha superat a la portera de les Corts, a falta de 7 minuts pera acabar el partit.

El Rubí no ha donat en cap moment el partit per perdut, però tot i que a tingut diverses ocasions de gol el partit s’ha acabat decantant per l’AE Les Corts Ubae, que són les noves campiones de Catalunya Juvenil-Cadet femení de Futbol Sala.

Per l’entrega de trofeus a les subcampiones, el Rubí CEFS i les campiones l’AE Les Corts Ubae, han estat presents els directiu de l’FCF i l’LCFS, Juan Carlos Hueto i Javi Lerma, el delegat de l’LCFS de Lleida, Josep Farnell i la seleccionadora femenina, Clàudia Pons.