La Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala estrena nova seu a Sabadell
FS Notícies | 26/06/2019
Una reunió amb els quatre equips semifinalistes masculins i els dos equips finalistes femenins de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala ha servit per donar el tret de sortida a la fase final d’aquesta competició, que es celebrarà els propers 10 i 11 de setembre, a Sabadell.
La Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala estrena nova seu a Sabadell

A través d’una primera reunió de presa de contacte s’ha començat a engegar la maquinària per organitzar una nova edició de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala 2019.

Ha estat a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, on s’ha celebrat aquesta reunió amb representants dels quatre equips semifinalistes masculins i dels dos equips finalistes femenins que s’han classificat per aquesta fase final.

Representants del Barça, de l’Industrias Santa Coloma, del FS Salou i del Futsal Aliança Mataró, en categoria masculina, i de l’AE Penya Esplugues i del CFS Eixample, en categoria femenina, s’han reunit amb el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; juntament amb el directiu de l’FCF i de l’LCFS responsable de de la Copa Catalunya, Miquel Àngel Esquerré, per començar a organitzar aquest esdeveniment.

En primer lloc s’ha informat que la nova seu per acollir aquesta Fase Final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de Futbol Sala és el Pavelló Sabadell Nord (Ronda de Collsalarca, 4. Sabadell) i continuant amb el mateix format que les edicions anteriors, sent el dimarts 10 de setembre, el dia que es celebraran les semifinals masculines, i, l’endemà, el dimecres 11 de setembre, la data per celebrar-se les dues grans finals, és a dir, primer la femenina i, a continuació la masculina.

A continuació, s’ha procedit a realitzar el sorteig corresponent als dos partits de les semifinals masculines de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala, quedant emparellades de la següent manera:

SEMIFINAL PARTIT
1a semifinal FS SALOU - INDUSTRIAS SANTA COLOMA
2a semifinal FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - BARÇA

Una vegada establerts els horaris de cada partit, el calendari previst per aquesta Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala 2019 és el següent:

DIMARTS, 10 DE SETEMBRE DE 2019
19.00 hores 1a semifinal FS SALOU - INDUSTRIAS SANTA COLOMA
21.15 hores 2a semifinal FUTSAL ALIANÇA MATARÓ - BARÇA
DIMECRES, 11 DE SETEMBRE DE 2019
19.00 hores Final femenina CFS EIXAMPLE (*) - AE PENYA ESPLUGUES
21.15 hores Final masculina 1r SEMIFINALISTA - 2n SEMIFINALISTA

(*) Tenint en compte que el Reglament de la Copa Catalunya de Futbol Sala limita la participació a la Copa Catalunya Sènior femenina de Futbol Sala, d’un únic equip per club, l’LCFS de l’FCF ha retirat els drets participatius a l’actual equip classificat per la gran final d’aquesta competició, el CFS Femisport, degut a la seva fusió amb el club AE Penya Esplugues. Per aquest motiu el club CFS Eixample, rival d’aquesta eliminatòria de semifinals, passarà a ocupar la plaça en aquesta final.

1a semifinal. FS SALOU – INDUSTRIAS SANTA COLOMA

2a semifinal. FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – BARÇA

Final Sènior femenina: CFS EIXAMPLE – AE PENYA ESPLUGUES

Amb aquesta Fase Final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de Futbol Sala es donarà el tret de sortida a la temporada 2019-2020.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.