La delegació de Girona confecciona les darreres agrupacions provisionals de futbol sala
FS Notícies | 22/09/2020
Amb la publicació de les agrupacions de les darreres categories i de les categories úniques de futbol sala de la delegació de Girona, l’LCFS està preparant els calendaris de totes les categories i delegacions per a la temporada 2020-2021.
La delegació de Girona confecciona les darreres agrupacions provisionals de futbol sala

Publicades totes les agrupacions de futbol sala. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, a través de la delegació de Girona, tanca la publicació de les darreres agrupacions, després de fer-ho les delegacions de Lleida, Tarragona i Barcelona.

D’aquesta manera les agrupacions de les darreres categories i de les categories úniques de futbol sala de la competició de lliga de la present temporada 2020-2021 queden publicades per a la seva consulta.

Les agrupacions provisionals de la delegació de Girona ja estan disponibles per a la seva consulta, fent clic sobre la categoria, per poder accedir directament al document:

AGRUPACIONS PROVISIONALS DE FUTBOL SALA. DELEGACIÓ DE GIRONA
LLIGA 2a DIVISIÓ CATALANA SÈNIOR MASCULÍ DE FUTBOL SALA (GIRONA)
LLIGA 1a DIVISIÓ JUVENIL MASCULÍ DE FUTBOL SALA (GIRONA)
LLIGA PRIMERA FASE PROVINCIAL GIRONA CADET FUTBOL SALA
LLIGA PRIMERA FASE PROVINCIAL GIRONA INFANTIL FUTBOL SALA
LLIGA PRIMERA FASE PROVINCIAL GIRONA ALEVÍ FUTBOL SALA
LLIGA BENJAMÍ MIXTE DE FUTBOL SALA (GIRONA)
LLIGA PREBENJAMÍ MIXTE DE FUTBOL SALA (GIRONA)

A partir d’aquestes agrupacions provisionals, s’està treballant en la confecció dels calendaris corresponents, els quals seran publicats en els propers dies.

En el cas que un equip vulgui canviar-se de grup, haurà d’intercanviar la seva plaça amb un equip del grup escollit. Aquesta petició s’ha de formalitzar enviant, ambdós equips, un missatge a través de la intranet federativa al Comitè de Competició de futbol sala.

S’estableix el termini màxim del proper dimecres 23 de setembre, a les 12.00 hores, per notificar qualsevol incidència, a través de la intranet federativa, al Comitè de Competició de futbol sala.TOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.