La delegació del Penedès-Garraf organitza un pla específic als seus àrbitres
Comitè Àrbitres | 10/05/2018
El delegat del CTA a la zona, Antonio Artero, ha decidit realitzar una peparació extra als col·legiats amb l’objectiu que tinguin més possibilitats d’optar a ascendir de categoria.
La delegació del Penedès-Garraf organitza un pla específic als seus àrbitres

La delegació del Penedès-Garraf de la Federació Catalana de Futbol vol que els seus 20 àrbitres amb possibilitats d’anar convocats a les proves d’ascens a les diferents categories estiguin el millor preparats possible. Per aquest motiu, el delegat del CTA a la zona, Antonio Artero, ha decidit establir un pla de preparació durant les properes setmanes.

Abans del dissabte 9 de juny, dia que realitzaran les proves al CAR de Sant Cugat, els 20 àrbitres d’aquesta delegació es reuniran cada dimarts per fer sessions de vídeo, exàmens, proves físiques i debat d’opinions. L’objectiu és oferir-los la millor preparació possible per optar a l’ascens de categoria.

El directiu i delegat de l’FCF al Penedès-Garraf, Manel Duran, conjuntament amb Antonio Artero, s’ha reunit amb els àrbitres de la zona per informar-los d’aquesta decisió. En aquest sentit, Duran ha insistit en el fet que aquesta preparació addicional pot incidir positivament en la qualitat de l’arbitratge a la comarca del Penedès-Garraf.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.