La determinació de Catalunya doblega una rocosa Regió de Múrcia
Seleccions | 01/05/2019
La Selecció Catalana sub 12 masculina supera per 2 a 0 un combatiu rival gràcies a una sensacional actuació col·lectiva.

2 - 0
REGIÓ DE MÚRCIA
Jordi Saucedo, Sergi Sánchez, Landry Céphas Farré, David Rondón, Lamine Yamal Nasraoui, Kaua García, Marc Bernal i Pol Duran. També han jugat: Àlex Famada, Àlex Bombardó, Àlex González, Adrià Rubira, David Escoda i Max Bofill.
Jorge Valverde, Daniel Pérez, Daniel Bernabéu, Pedro Fidel, Francisco Tomás, Daniel Chuecos, Pablo Zamora i Javier Pérez. També han jugat: Mario Jiménez, Daniel Schneider, Diego José, Alejandro Rodríguez, Alejandro Dolera i Iván Vílchez.
Pol Duran (1-0, 14’); David Escoda (2-0, 35’).

Després de perdre 2 a 1 contra Madrid en el seu debut al Campionat d’Espanya, la Selecció Catalana sub 12 masculina ha aconseguit derrotar per 2 a 0 la Regió de Múrcia. El combinat dirigit per Jaume-Joan Rius, conscient de la importància del duel, ha sortit a per totes del xiulet inicial. Amb una pressió alta i intensa, els catalans han dificultat la sortida de pilota del rival. La primera arribada perillosa ha estat un tir d’un incisiu David Escoda que ha blocat el porter madrileny. Els murcians, per la seva banda, tan sols han generat perill en jugades d’estratègia i en alguna transició ofensiva. Quan quedaven sis minuts per al descans, Pol Duran, de cap, ha enviat la pilota al fons de la xarxa en aprofitar una centrada mil·limètrica d’Escoda al segon pal. Un just premi a la persistència i determinació d’una Catalana amb les idees clares.

Federació Valenciana de Futbol

El guió de l’encontre no ha canviat a la segona part. La Selecció s’ha mostrat precisa amb la pilota peus i ha mostrat detalls de gran qualitat tècnica, com una sensacional acció individual de Lamine Yamal que ha estat a punt de suposar el 2 a 0. Amb el pas dels minuts, la Regió de Múrcia s’ha vist obligada a donar un pas endavant per intentar anivellar el matx. Així doncs, Catalunya ha disposat de més espais i ha intentat jugar més per les bandes. A falta de cinc minuts per al final, David Escoda ha batut el porter madrileny amb un fort xut ajustat al pal dret després d’una magistral assistència de Kaua García i ha col·locat el definitiu 2 a 0 al lluminós.

El proper enfrontament de la Selecció Catalana sub 12 masculina serà aquesta tarda, a les 18.45 hores, contra Galícia. Tots els partits es poden seguir en directe a fcf.cat.

Al partit hi ha assistit el vicepresident primer de l’FCF Josep Llaó, i el director del CTE de l’FCF, Fèlix Gimeno.