Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En continuar, entenem que dónes el teu consentiment a la nostra política de cookies.

Notícies

Escola d'Entrenadors Cursos | 09/03/2017
La FCF engega un nou curs en línia especialitzat en el futbol femení
L’objectiu d’aquesta formació, oberta a tothom, és analitzar les particularitats de les futbolistes per tal de maximitzar el rendiment d’un equip femení.
La FCF engega un nou curs en línia especialitzat en el futbol femení

En la seva aposta pel futbol femení, la Federació Catalana de Futbol tornarà a oferir un nou curs en línia obert a tots els públics amb l’objectiu de formar a tècnics especialitzats en un àmbit del futbol que ha experimentat un creixement espectacular en la darrera dècada. El curs tractarà les característiques, necessitats i motivacions de les jugadores amb la finalitat de maximitzar el rendiment d’un equip femení. Les inscripcions per a la formació, que començarà el pròxim 15 de març, ja es poden realitzar fent clic AQUÍ. L’any passat, una cinquantena d’alumnes van realitzar els dos cursos que va organitzar la FCF sobre aquesta temàtica.

Amb continguts elaborats per professionals especialitzats en el futbol femení, aquest curs està adreçat a aquells entrenadors i entrenadores que vulguin conèixer els trets distintius del futbol femení per poder adquirir més experiència i coneixements a l’hora de dirigir a un grup. Els alumnes hauran d’identificar les particularitats de les dones futbolistes per descobrir com afecten aquests factors al joc. Això els permetrà ajustar els paràmetres d’entrenament per aconseguir una major optimització del temps de treball i, en conseqüència, un major rendiment.

El curs, format per set mòduls diferents, té una durada aproximada de tres mesos, tot i que pot variar en funció de les necessitats de cada alumne. Entre altres temes, aquesta formació analitza la situació actual del futbol femení a Catalunya, la contextualització fisiològica de la dona esportista, la preparació física i la prevenció de lesions, la tècnica, la tàctica, el joc col·lectiu, la planificació de continguts, l’entrenament de la portera i la direcció d’un equip.

Els alumnes disposaran d'un professor digital assignat al qual podran fer-li arribar tots els dubtes i consultes que tinguin. Un cop realitzada la inscripció, rebran una clau personal per accedir al campus virtual des d'on podran descarregar-se apunts, vídeos, exercicis i articles demostratius dels continguts estudiats. L'avaluació consistirà a resoldre una activitat al final de cada mòdul on es valorarà la comprensió dels continguts. Al final de curs, els alumnes hauran d'entregar una activitat a escollir entre tres temes diferents i, a més, realitzaran dos entrenaments amb un equip femení durant el mes de maig.