Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En continuar, entenem que dónes el teu consentiment a la nostra política de cookies.

Notícies

FS Notícies | 03/09/2017
La FCF i la LCFS presents en un partit benèfic
La Fundació Privada Catalana de Futbol de l’FCF col·labora en el partit benèfic organitzat pel projecte Centre de Refugiats de la Creu Roja Berguedà.
La FCF i la LCFS presents en un partit benèfic

Aquest dissabte, 2 de setembre, ha tingut lloc un partit benèfic entre el PC Imagine FS Casserres i l’Associació de Jugadors del Barça Futbol Sala, al Pavelló Municipal de Llangotera, de Casserres, registrant una gran assistència de públic.

Totes les donacions adquirides en aquest partit aniran destinades a la Creu Roja Berguedà en el projecte Centre de Refugiats.

La Federació Catalana de Futbol, a través de la seva Fundació Privada Catalana, ha col·laborat en l’organització d’aquest partit, subvencionant l’arbitratge, que ha finalitzat amb el resultat de 7 a 5, i on hi ha hagut representació federativa amb  la presència del directiu de l’FCF i de la LCFS, Quim Sala; el delegat de la LCFS de la zona, Andreu Falomí, i el subdelegat de l’FCF, Pep Graus.