La FCF ja disposa d’un servei de geolocalització dels camps
Notícies Generals | 20/02/2017
A la pàgina web de la FCF i a l’App mòbil ja està operativa la geolocalització dels camps de futbol i els pavellons de futbol sala per tal de facilitar els desplaçaments dels equips.
La FCF ja disposa d’un servei de geolocalització dels camps

La Federació Catalana de Futbol ofereix, des d’aquesta setmana, un servei de geolocalització de tots els camps del futbol català i els pavellons de futbol sala, tant a la pàgina web com a l’aplicació per a mòbils i tauletes. Amb aquesta nova eina els usuaris podran conèixer la ubicació exacta de l’estadi on volen anar i quin és el trajecte més curt per arribar-hi. L’objectiu d’aquest servei és facilitar els desplaçaments dels equips, familiars i seguidors pel territori.

Per disposar d’aquest servei primer s’ha de tenir activada la geolocalització al telèfon mòbil. Si no es disposa d’aquest servei, s’obrirà directament l’aplicació de Google Maps i s’hauran d’acceptar els termes i condicions legals. A partir d’aquí, s’indicarà l’itinerari corresponent.

A la pàgina web federativa s’han de seguir els següents passos:

  1. Competició- Competicions- Elegir categoria- Elegir grup.

   2. Dins de la llista de resultats, seleccionar RUTA (la icona està situada a la part dreta de la pàgina).

    3. Clicant a la icona o al nom del camp també s’accedeix al servei de geolocalització.

Des de l’apartat Competició- Camps, indicant l’estadi o pavelló on es vol anar també apareix la opció de la geolocalització.

I des de qualsevol acta també es pot trobar el servei, a l’apartat de l’estadi (Com arribar).Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.