La FCF s’adhereix al manifest per eradicar la violència de gènere
Notícies Generals | 25/11/2016
El divendres 25 de novembre es commemora el dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. La FCF, juntament amb altres federacions esportives, donen el seu suport al Manifest Institucional.
La FCF s’adhereix al manifest per eradicar la violència de gènere

El Consell Català de l’Esport, un any més, promou el Manifest Institucional i del món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, que és el dia 25 de novembre. La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports”, de la Generalitat de Catalunya. La campanya de difusió del Manifest vol arribar al màxim d’entitats esportives de tot Catalunya perquè facin la lectura pública en activitats esportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure, durant la setmana del 14 al 30 de novembre.

Per aquest motiu, la Federació Catalana de Futbol s’ha adherit al Manifest amb la voluntat de sumar esforços per construir dinàmiques innovadores per eradicar definitivament la violència masclista, ja que representa una greu vulneració dels drets humans i atempta conta la igualtat  entre homes i dones. Així doncs, també s’ha enviat tota la informació als clubs federats per a que s’adhereixin al Manifest.

Volem un esport que promogui valors com l’esforç, el respecte, el treball en equip, el sacrifici i la superació, lluny de qualsevol tipus de violència; i des de la FCF manifestem la ferma voluntat de treballar per eradicar-la.

Per adherir-vos automàticament al Manifest Institucional 2016, cliqueu en aquest ENLLAÇ.

Acte a Mora la NovaUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.