Empat 3 a 3 en el derbi lleidetà del grup 5 de la Segona Catalana.
Mollerussa: Clarisó, Sergi, Serret, Tàpies, Oriol, Riki, Ribes, Iván, Florensa, Puchi i Vendrell.
Canvis: Pau per Serret; Pedrós per Oriol; Dani Rodríguez per Riki; Pablo per Ribes; i Salla per Ivan.

Alcarràs: Alexandre, Sanjuán, Escarp, López, Genís, Dolcet, Pasanau, Fufú, Montou, De la Iglesia i Sentís.
Canvis: Gilart per Sanjuán, Viladrich per Escarp, Reig per Pasanau i Juan Carlos per Montoy

GOLS: 0-1, Escarp (15'); 1-1, Iván (25'); 1-2, Sentís (28'); 1-3, Montoy (39'); 2-3, Vendrell (43'); 3-3, Vendrell (85').

Àrbitre: Axel Marcelino Gracia.

El derbi lleidetà  del grup V de la Segona Catalana entre Mollerussa i Alcarràs va acabar en un empat a tres en l'últim sospir del partit. Escarp va avançar als visitants en el minut 15, però Ivan va empatar deu minuts més tard.

Sentiu va tornar a posar a l'Alcarràs per davant en el marcador en el minut 28 i, en el 39, Montoy va ampliar distàncies marcant l'1-3.

Tot i el resultat i el joc dels visitants, els locals van saber reaccionar abans de la mitja part. Vendrell, amb un fort xut, va batre al  porter alcarrenc i va retallar distàncies.

A la segona part, el Mollerussa va destinar tots els seus esforços a buscar l'empat, mentre que l'Alcarràs va recular les seves línies. Vendrell va marcar el definitiu 3-3 en el 85 fent embogir el Municipal de Mollerussa. Un gol que permet a l'Alpicat augmentar distàncies al capdavant de la classificació.