La fe de Catalunya esgarrapa un punt en un final d’infart
F. Platja | 19/07/2019
La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja aconsegueix empatar 4 a 4 davant la Comunitat Valenciana en uns minuts finals vibrants.

4 - 4
COMUNITAT VALENCIANA
Héctor Fernández, Pau Urbano, Adam Ouaaliti, Aleix Curiel, Juan Pedro Bravo, Joel Castillo, Pol Britos, Mauro Galli, Cristian Rodríguez, Marc López, Óscar Gesti i Yong Cheng.
Pablo Chisbert, Julio Rodríguez, Álex Mondejar, Alejandro Pérez, Erik Alonso, Manuel Frías, Anatoly Smekhunov, David J. Rosalen, Mario Ruiz, Aitor Saéz, Mario González i Marcos Leganés.
Mauro Galli (1-1, 3’); Héctor Fernández (2-1, 9’); Óscar Gesti (3-4, 33’); Cristian Rodríguez (4-4, 36’).

Anatoly Smekhunov (0-1, 2’); Anatoly Smekhunov (2-3, 16’); Anatoly Smekhunov (2-3, 16’); Manuel Frías (2-4, 22’).
TARGETES GROGUES
Cristian Rodríguez (16’).

Mario Ruiz (28’).

La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja ha empatat 4 a 4 davant la Comunitat Valencia en un duel d’alt voltatge. Malgrat anar perdent per dos gols quan faltaven tres minuts per al final, els d’Àlex Borrego han cregut en ells mateixos i han obtingut un empat que té gust de victòria. El partit ha començat de la pitjor manera possible per als interessos catalans. Només s’havien disputat dos minuts quan Anatoly Smekhunov, de volea, ha batut Héctor Fernández amb un poderós xut. No obstant això, la reacció de la Catalana no s’ha fet esperar. Un minut més tard, Mauro Galli ha establert l’empat amb un tir creuat. La Selecció ha continuat atacant fins que el porter català Héctor Fernández ha capgirat el resultat amb un xut des de la seva pròpia àrea. Tanmateix, la Comunitat Valenciana ha tornat a posar les taules al lluminós en el tram final del primer període mitjançant una diana de Manuel Frías.

El segon quart ha començat amb un penal favorable a Catalunya que Cristian Rodríguez no ha pogut convertir en gol. Poc després, els visitants s’han tornat a situar per davant en el marcador gràcies a un gol d’Anatoly Smekhunov en una jugada embolicada. Lluny d’abaixar els braços, la Catalana ha continuat lluitant cada pilota a la sorra, demostrant coratge i valentia davant d’un rival més fort i poderós físicament. Una de les oportunitats més clares per marcar l’ha tingut Adam Ouaaliti, però el seu tir s’ha estavellat al pal. Quan semblava més a prop l’empat, ha estat la Comunitat Valenciana qui ha marcat el quart, posant terra de per mig. Manuel Frías, molt atent a l’interior de l’àrea, ha controlat la pilota i l’ha enviat al fons de la xarxa amb un tir ras.

Els d’Àlex Borrego han sortit a per totes al tercer període, conscients de la dificultat de remuntar dos gols en contra davant un rival rocós i combatiu. La Selecció ha buscat treure profit de la corpulència de Cristian Rodríguez, buscant la seva alçada i les possibles segones jugades. Així és com han arribat les oportunitats més clares de la Selecció, tot i que ha faltat encert en la definició. Quan faltaven tres minuts per al final, un determinant Óscar Gensi ha recuperat una pilota a prop de l’àrea rival i ha anotat el 3 a 4 amb un xut potent. La Selecció s’ha bolcat a l’atac en els últims minuts i, quan només faltaven 44 segons per al final, Cristian Rodríguez ha enviat la pilota al fons de la xarxa entre un bosc de cames. Merescut empat per una Catalunya que no ha llençat la tovallola en cap moment. La Selecció jugarà demà, dissabte 20 de juliol, el tercer duel del Campionat d’Espanya contra Melilla a les 11.00 hores.

Al partit hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez, i la subdelegada a la zona, Isabel Rivas.