La formació s’inicia amb la convocatòria de nous cursos de Monitor de Futbol Sala
FS Notícies | 28/09/2018
L’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala per iniciar la temporada comença amb l’organització de set nous cursos de Monitor de Futbol Sala.
La formació s’inicia amb la convocatòria de nous cursos de Monitor de Futbol Sala

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ofereixen set nous cursos de Monitor de Futbol Sala per obrir la nova temporada 2018-2019. Per això, aquests cursos comencen durant el mes d’octubre.

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala convoca set nous cursos de Monitor de Futbol Sala a diferents centres de formació d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de donar tota la informació bàsica d’iniciació de la formació de tècnics de futbol sala.

De l’1 d’octubre al 17 de desembre es durà a terme un curs de Monitor de Futbol Sala a Manresa. Les classes s’impartiran els dilluns, de 18.00 a 22.00 hores.

Del 5 d’octubre al 14 de desembre es convoca un curs de Monitor de Futbol Sala a la ciutat de Girona. Les classes s’impartiran els dilluns i els divendres, de 18.30 a 22.30 hores.

El mateix 5 d’octubre i fins el 21 de desembre, a la província de Tarragona, també es realitzarà un curs de Monitor de Futbol Sala, concretament a la localitat d’Alforja. Les classes s’impartiran els divendres, de 18.00 a 22.00 hores.

A més, del 17 d’octubre al 23 de gener de 2019, Olesa de Montserrat acollirà un nou curs de Monitor de Futbol Sala. Les classes s’impartiran els dimecres, de 17.30 a 21.30 hores.

Del 2 de desembre al 28 d'abril de 2019 s'organitza un curs de Monitor de Futbol Sala a Tortosa. Les classes s'impartiran els diumenges, de 16.00 a 20.00 hores.

Durant el mes de desembre se celebraran dos cursos, en format d'intensiu, a la província de Lleida. Serà del 27 de desembre al 4 de gener de 2019 a Lleida i a Cervera.

A continuació, es poden consultar les agendes dels nous cursos programats, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA
PROVÍNCIA DE BARCELONA
MANRESA
OLESA DE MONTSERRAT
PROVÍNCIA DE GIRONA
GIRONA
PROVÍNCIA DE LLEIDA
CERVERA
LLEIDA
PROVÍNICIA DE TARRAGONA
ALFORJA
TORTOSA

A més, es pot consultar tota la informació relacionada amb els Cursos de Monitor de Futbol Sala a través del següent enllaç.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.