La Junta Electoral proclama provisionalment la candidatura de Joan Soteras
Notícies Generals | 13/09/2018
En la reunió s’ha proclamat una única candidatura per presidir la Federació Catalana de Futbol.
La Junta Electoral proclama provisionalment la candidatura de Joan Soteras

La Junta Electoral ha proclamat provisionalment aquest dijous, dia 13 de setembre, una única candidatura a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, l’encapçalada per Joan Soteras. L’òrgan que vetlla pel correcte funcionament del procés electoral ha determinat com a vàlids un total de 867 avals i com a no vàlids 51 documents, un cop efectuat el recompte i verificació de les 918 signatures presentades en el dia d’ahir per Soteras i el seu equip.

 

Per la seva banda, la Junta Electoral ha resolt no proclamar la precandidatura liderada per Ivan Carrillo, en comprovar l’adequació al compliment dels requisits establerts d’una xifra inferior al nombre mínim d’avals requerits. S’han declarat com a vàlids 79 avals, mentre que 51 documents no han estat vàlids, després de la comprovació de les 130 signatures aportades.

 

D’acord amb el calendari electoral, aprovat en la passada Assemblea General Extraordinària de l’FCF celebrada a Calafell, el pròxim 18 de setembre es produirà la proclamació definitiva de les candidatures.

 

Les actes de la reunió de la Junta Electoral es poden consultar en l'ENLLAÇ 1 i l'ENLLAÇ 2.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.