La millor versió del Cornellà doblega l’Eivissa i es classifica per a la segona eliminatòria
F. Amateur | 18/07/2020
El conjunt del Baix Llobregat tomba 2 a 1 l’Eivissa en un partit que ha dominat durant moltes fases i obté el bitllet per jugar la segona eliminatòria.

Twitter @ue_cornella

El partit ha començat de la millor manera possible per als interessos del Cornellà. Quan només s’havien jugat 13 minuts, Juan Camilo Becerra ha inaugurat el marcador amb una sensacional rematada de cap. Només quatre minuts més tard, el bloc verd ha ampliat diferències gràcies a una diana de Pablo Fernández. Amb dos gols d’avantatge, el Cornellà s’ha trobat molt còmode a la gespa, defensant amb les línies juntes i generant perill mitjançant ràpids contraatacs.

A la represa, l’Eivissa ha posat una marxa més per intentar escurçar diferències, però el Cornellà ha plantat cara a un poderós rival desplegant un joc vistós i efectiu. Al minut 63, Pol Moreno, en intentar refusar una pilota, ha marcat en pròpia porteria. A partir d’aquest moment, el bloc balear ha donat un pas endavant i ha generat ocasions per poder empatar, però el Cornellà, sòlid i amb les idees clares, ha mantingut l’avantatge en el marcador i ha sumat una valuosa victòria que li dona el bitllet per disputar la segona eliminatòria del play-off d’ascens a Segona Divisió ‘A’.

Al partit hi ha assistit el vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó; el vicepresident de l’FCF Joan Josep Isern; el directiu de l’FCF Francesc Folguera; i la directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares.