La Penya Blaugrana Sant Cugat premia a 18 socis per la seva fidelitat
El directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech, i el directiu i delegat al Barcelonès, Francesc Folguera, han assistit a l’acte.
La Penya Blaugrana Sant Cugat premia a 18 socis per la seva fidelitat

La Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès ha lliurat una insígnia a 18 socis i sòcies de l’entitat que entre el 2015 i el 2017 han complert 25 anys d’afiliació. L’acte ha tingut lloc aquest diumenge, 8 d’octubre, a l’Aula Polivalent de l’Escola Municipal de Música i Conservatori dels Àngels. Per l’ocasió s’ha comptat amb l’actuació d’un trio de músics de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

El president de la Penya Blaugrana de Sant Cugat del Vallès, Josep Maria Félez, ha assegurat que “se’ns reconeix com la 8a penya amb més socis del món. Actualment tenim 940. Pel que fa a l’àmbit esportiu, també seguim creixent i ja comptem amb 450 jugadors i 27 equips”. Al seu torn, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Eloi Rivero, ha felicitat els homenatjats “pel vostre fidel compromís amb la Penya Barcelonista Sant Cugat”.

A l’acte hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech; el directiu i delegat de l’FCF al Barcelonès, Francesc Folguera; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rivero; el directiu de la comissió social del FC Barcelona, Santi Casas; el representant de l’Agrupació Barça Jugadors del FC Barcelona, Paco Martínez; el president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, Antoni Guil; i el president de la Penya Blaugrana de Sant Cugat del Vallès, Josep Maria Félez.

FOTOS: TOT Sant Cugat.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.