La RFEF aprova les bases de competició i els protocols reforçats per la Covid-19
Notícies Generals | 15/09/2020
L’ens federatiu també ha aprovat els calendaris per al futbol federatiu masculí i femení, i per a tot el futbol sala.
La RFEF aprova les bases de competició i els protocols reforçats per la Covid-19

La Comissió Gestora de la Real Federación Española de Fútbol ha aprovat, aquest dilluns 14 de setembre, les normes i bases de competició per a totes les categories de futbol i futbol sala, tant masculines com femenines, que organitza la pròpia RFEF. Així doncs, conclou el full de ruta marcat per aquest òrgan per a l'inici de les competicions federatives una vegada es va confirmar, la setmana passada, el protocol sanitari aprovat pel Consejo Superior de Deportes (CSD) per a aquestes competicions.

En totes elles s'ha aplicat un criteri sanitari per a estructurar les competicions en grups i subgrups, amb un principi de proximitat geogràfica, configurant-se una primera fase de lliga regular a anada i tornada entre els equips dels subgrups i unes segones fases específiques, en les quals els equips jugaran per objectius concrets arrossegant el coeficient de punts per partit i els resultats de la primera fase.

Per saber més informació es pot fer clic AQUÍ.

Les bases de competició per a la Segona ‘B’, la Tercera Divisió i Futbol Femení

Les competicions de Segona Divisió ‘B’, Tercera Divisió, Primera i Reto Iberdrola ja tenen les seves Normes Reguladores i Bases de Competició per a la temporada 2020-2021, aprovades per la Comissió Gestora de la RFEF.

En el Campionat Nacional de Lliga de Segona Divisió ‘B’ participaran un total de 102 clubs, distribuïts en cinc grups -tres de 20 clubs i dos grups de 21 clubs-, dividits cadascun, al seu torn, en dos subgrups de 10 o 11 equips cadascun.

En el Campionat Nacional de Lliga de Tercera Divisió, els clubs participants seran distribuïts en 18 grups conforme a criteris de territorialitat, dividint cadascun d'aquests grups en subgrups de 10, 11 o 12 clubs.

Totes dues competicions començaran el pròxim 18 d'octubre i la inscripció de futbolistes es podrà formalitzar fins al 5 d'octubre de 2020 i, posteriorment, del 4 de gener a l'1 de febrer de 2021.

Per consultar tota la informació al respecte, fes clic AQUÍ.

Per la seva part, la Primera Divisió Femenina, l’anomenada Primera Iberdrola, avança l’inici de la competició i donarà el tret de sortida el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre; mentre que la Segona Divisió (Reto Iberdrola) canvia de format i començarà el 17 i 18 d’octubre.

Per a més informació, fes clic AQUÍ.

Protocol reforçat per la Covid-19

La Comissió Gestora de la RFEF, reunida amb caràcter d'urgència per a posar en marxa, entre altres, assumptes rellevants com el calendari de competicions i les normes i bases de competició, ha aprovat una proposta de “Protocol Reforçat” de les competicions oficials d'àmbit estatal de futbol i futbol sala de les que és titular en exclusiva. D’aquesta manera, el protocol preveu els mecanismes per tractar de prevenir l’expansió de la pandèmia i actuar davant les diferents situacions que es poguessin produir.

Per a més informació, fes clic AQUÍ.

Protocol d’actuació per la tornada de les competicions oficials d’àmbit estatal y caràcter no professional - Temporada 2020-2021

Copa del Rei, Supercopa d’Espanya i Copa RFEF

La Federació manté els formats de la passada temporada i preveu una sèrie de disposicions extraordinàries per la Covid-19, les quals es poden consultar fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.