La Selecció Espanyola sub 19 femenina, campiona d’Europa
Futbol Femení | 21/08/2017
El combinat de Pedro López mostra la seva millor versió per remuntar a una poderosa França i aconseguir la victòria per 2 a 3.

La Selecció Espanyola sub 19 femenina ha conquerit el títol de campiones d’Europa amb insistència, tres gols a pilota aturada i una sensacional remuntada davant França. Quan semblava que el partit s’aniria a la pròrroga, ha aparegut Patricia Guijarro per marcar el 2 a 3 i donar el triomf a Espanya.

El partit ha començat de la pitjor manera per a Espanya. Quan només s’havien disputat quatre minuts, Borieu ha aprofitat una paret amb Laurent per marcar lliure de marca i inaugurar el marcador. La Selecció Espanyola ha aconseguit empatar gràcies a una diana de Patricia Guijarro, aprofitant un servei de cantonada executat per Paula Fernández.

La segona part ha estat marcada per la igualtat, sense cap equip dominant a l’altre. En un ràpid contraatac, Laurent ha superat a les defensores espanyoles per velocitat i ha tornat a avançar el combinat francès. El premi a la insistència espanyola ha arribat al minut 85, quan Damaris Egurrola ha enviat la pilota al fons de les xarxes en una jugada assajada. I ja en el temps afegit, Espanya ha culminat la remuntada amb un gol de Patricia Guijarro, que ha donat la victòria a les de Pedro López.