La Selecció Catalana Sènior masculina goleja Castella La Manxa
F. Platja | 26/07/2019
Catalunya ha obtingut una àmplia victòria en la seva estrena al Campionat d’Espanya, en categoria Sènior masculina, i ha superat Castella La Manxa per 1 gol a 6.

CASTELLA LA MANXA
1 - 6
Jorge Hidalgo, Pablo Arnanz, Rodrigo Díaz, Borja Agüero, Mario Magaña, Aaron Fresneda, Pedro Javier Gómez, Miguel Toribio, Achraf Aoulat, Álvaro Sánchez, Esteban Fernández, Rafael Pérez.
Isaac Felius, Fernando Nicolás Díaz, Samuel García, David Blasco, Gabriel Molina, Roger Roy, Víctor Morillas, Raúl Blanco, Carlos Millán, Dani Haro, Tomás Anguita, Jordi Fernández.
Álvaro Sánchez (1-5, 27’).

Víctor Morillas (0-1, 13’); Fernando Nicolás Díaz, (0-2, 18’); Jordi Fernández (0-3, 20’); Tomás Anguita (0-4, 21’); Samuel García (0-5, 24’); Samuel García (1-6, 36’).
Achraf Aoulat (36’).

David Blasco (10’).

Plàcid debut de la Selecció Catalana Sènior masculina al Campionat d’Espanya de futbol platja. Castella La Manxa, per tradició, és un rival que acostuma a complicar molt les coses i s’ha d’estar 100% concentrat per guanyar-los. I en el partit d’avui, Catalunya ha superat el primer obstacle amb solvència. Tot i que en el primer període no s’han vist gols, el domini i les ocasions han estat de la Selecció, i ja en el segon és quan Castella La Manxa s’ha desinflat i els catalans han sentenciat el duel.

Dani Haro ha iniciat la jugada del primer gol realitzant una xilena que s’ha estavellat al pal i Víctor Morillas, atent al rebot, l’ha enviat al fons de la xarxa amb un cop de cap. Poc després, en una bona conducció per la sorra de Fernando Nicolás Díaz, aprofitant una paret amb Samuel García, ha anotat el segon per donar tranquil·litat al conjunt català. I dos minuts després, el porter Jordi Fernández també ha volgut tenir la seva quota de protagonisme i ha marcat el tercer gol des de la seva pròpia àrea. Castella La Manxa només ha pogut ser una espectadora més davant el bon joc de Catalunya i la seva efectivitat de cara a porteria. Tomás Anguita ha fet pujar el quart marcant de xilena, mentre que a les acaballes del període, Samuel García ha establert el 0-5 en una acció amb molta conducció.

Catalunya no s’ha relaxat, tot i el gol encaixat a l’inici del tercer temps. Com que en el futbol platja la situació pot canviar radicalment en pocs segons, la Selecció Catalana ha seguit lluitant fins al xiulet final i no ha donat opcions als rivals a una possible remuntada. En l’últim minut, Samuel García ha realitzat una gran jugada individual, desfent-se del seu defensor i del porter, per tancar el duel amb el definitiu 1-6. La Selecció Catalana Sènior masculina jugarà dissabte el segon partit del Campionat a les 12.00 hores davant Andalusia.

Al partit ha assistit el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i el vicepresident primer, Josep Llaó.