La Selecció Catalana sub 12 femenina s’imposa a un intens Igualada
Futbol Femení | 13/03/2019
La Selecció Catalana sub 12 femenina ha golejat el CF Igualada (1-8) en el segon partit amistós de la temporada per preparar el Campionat d’Espanya.
IGUALADA, C.F.
1 - 8
Alejandro Pérez, Aleix Moron, Alex Busquet, Joan Pérez, Jaime Giménez, Pau Ferron, Armand Tarragó, Hugo Garrido. També han jugat: Dani Sanz, Ferran Tort, Adrià Olmo, Adrià Sendra, Joel Fontana, Arnau Martínez, Sergio Lúquez, Víctor Palomino, Roger Font, Alan Domínguez.
Rocío Romano, Silvia Castillo, Daniela Martínez, Nerea Carmona, Tatiana Pérez, Celia Segura, Noa Ortega, Laia Abdon. També han jugat: Jana Rueda, Martina González, Lorena Cubo, Ainoa Gómez, Mar Ballesta, Noa Malagelada, Sol Taboada, Jana Pares, Elisabeth Oropesa.
Sergio Lúquez (1-8, 35’).

Celia Segura (0-1, 3’); Noa Ortega (0-2, 15’); Ainoa Gómez (0-3, 17’); Mar Ballesta (0-4, 21’); Laia Abdon (0-5, 24’); Daniela Martínez (0-6, 26’); Mar Ballesta (0-7, 27’); Ainoa Gómez (0-8, 31’).
Iván García García.

Catalunya s’ha posat a prova davant l’Aleví masculí de primer i segon any del CF Igualada en el segon partit amistós de l’any a l’Estadi CEM Les Comes. La sub 12 femenina ha demostrat el seu poder ofensiu i cada una de les jugadores ha ensenyat sense complexos la qualitat que tenen. L’Igualada ha encaixat ben aviat, al minut 3, amb un xut des de fora l’àrea de Celia Segura. La Selecció s’ha mostrat segura des del xiulet inicial i fins al final, contundent en defensa i molt encertada i activa en atac. En l’últim minut del primer quart, Noa Ortega ha creuat el xut al segon pal en una bona assistència de Tatiana Pérez. Només començar la segona part, Ainoa Gómez ha robat al central per posar el 0-3 en el  marcador.

Els igualadins s’han vist superats en l’aspecte físic i tàctic, sobretot en el primer i segon quart, però s’han mostrat molt intensos i lluitadors durant tot el duel. La Catalana ha gaudit de la possessió de la pilota i ha generat constants ocasions de gol. Ainoa Gómez ha recuperat la sortida de pilota de l’Igualada i la seva assistència l’ha rematat al primer toc Mar Ballesta.  Ja en el tercer quart, Laia Abdon ha ampliat la diferència amb un xut que se li ha escapat al porter rival. I poc després ha estat Daniela Martínez qui ha marcat un golàs per l’escaire contrari en un xut lateral des de gairebé tres quarts de camp.

Tot i que l’Igualada no ha baixat els braços en cap moment, no han pogut aturar la força i embranzida de Catalunya. Mar Ballesta ha robat just davant el porter per fer el 0-7 només iniciar l’últim quart, mentre que el xut d’Ainoa Gómez se l’ha acabat marcant el mateix porter igualadí. El gol de l’honor l’ha fet Sergio Lúquez al segon pal en un bon contraatac conduit per Alan Domínguez a les acaballes del duel. Amb aquesta contundent victòria, presenciada pel directiu i delegat de l’FCF a l’Anoia, Francesc Borrega, la Selecció Catalana sub 12 femenina segueix amb pas ferm la seva preparació per la Fase Única del Campionat d’Espanya.