La Selecció Catalana sub 19 doblega el CN Sabadell amb una gran segona meitat
FS Notícies | 11/12/2018
El combinat de Jorge Vargas ha madurat molt bé el partit durant la primera part i l'ha saccejat amb cinc gols en un segon acte de manual.
Catalunya
5 - 0
CN Sabadell
Catalunya
Borja Puerta, Bernat Povill, Marc Vinyals, David Peña, Xavi Jaén, Alejandro Cerón, Dylan Moreno, David Segovia, Iñaki Rosés, Àlex Lacambra, Víctor Cecília i Adrián Hurtado.
CN Sabadell
Joan Puigdomenech, Jonatan Iglesias, Marc Garcia, Daniel Castro, Josep Girven, Àlex Borrego, Marc Espada, Adil Daali, Ferran Ruiz i Antonio Sánchez.
1-0 Xavi Jaén (21'); 2-0 David Peña (24'); 3-0 David Peña (31'); 4-0 Bernat Povill (35') i 5-0 Àlex Lacambra (39').

Bernardo Simón i Iván López (àrbitres principals) i José Municio (àrbitre assistent).

Dues parts i dues dinàmiques diferents. La igualtat i la complexitat per trobar avantatges ha estat la tònica d’una primera meitat molt similar a una partida d’escacs. Els jugadors de Jorge Vargas i els de Diego Blanco han aprofitat els primers vint minuts per prendre’s mesures i per buscar-se les debilitats. El Sabadell ha començat tenint les oportunitats més clares, però una Catalunya ordenada i amb capacitat per donar resposta a les envestides rivals, ha pogut contractar i portar el ritme del partit en els darrers compassos de la primera meitat. No obstant això, tot i les alternatives entre uns i altres, cap dels dos equips ha estat capaç d’inaugurar l’electrònic abans del descans.

Les taules no han continuat vigents massa estona a la represa. Una molt bona jugada de la Selecció Catalana sub 19 ha acabat amb un gol de Xavi Jaén al primer minut de la segona part. Dos minuts ha trigat la Selecció de Jorge Vargas a tornar a colpejar. Ho ha fet amb una bona triangulació en què novament Xavi Jaén ha tingut protagonisme amb una gran assistència al segon pal que David Peña ha enviat al fons de la xarxa per marcar el 2 a 0. Precisament Peña ha estat qui ha posat el segell del tercer gol. Dylan Moreno, després de signar una excel·lent jugada individual, ha habilitat el 4 de Catalunya, que amb molta qualitat ha aprofitat la cursa de Moreno per posar el 3 a 0 al marcador (minut 31).

Encara quedaven minuts i els catalans se sentien molt còmodes sobre el parquet del Municipal Can Cases de Martorell. Bernat Povill, amb un xut molt potent des de set metres, ha marcat el 4 a 0, i Àlex Lacamabra ha acabat de posar la cirereta del pastís amb el 5 a 0 quan només quedaven 27 segons per finalitzar el partit.