La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala guanya al Cerdanyola 4 a 3
FS Notícies | 12/11/2018
Partit molt disputat i igualat entre la Selecció Catalana sub 19´i el Cerdanyola. L’encert cara a porteria dels seleccionats ha estat clau per aquesta victòria amb una selecció que ha donat una molt bona imatge.
4 - 3
CERDANYOLA CF
Alex Lacambra, Adrià Toledano, David Segovia, Víctor Galera, Marc Campas, Iñaki Corberó, Adrián Hurtado, Carles Saladie, Dylan Moreno, Xavier Jaén, Iñaki Roses i Víctor Cecilia.
Fran Herruzo, Maxi “kun”, Eric Mesquita, Javi García, Carlos Pérez, David Ortega, Marc Hermosel, Alex Peramós, David Guerrero, Hichan, Jorge Tendero, Albert Múñoz i Guille Sánchez.
Xavier Jaen (1-0, 5´), Dylan Moreno (2-0, 11´), Dylan Moreno (3-2, 33´), Xavier Jaen (4-2, 37´)

Jorge Tendero (2-1, 13´), David Ortega (2-2, 16´), Guille Sánchez (4-3, 39´)
Carles Estruch i Javier Fernàndez (àrbitres principals), Yolanda Arjona (àrbitre assistent)

Desprès d’un inici disputat entre la Selecció Catalana sub´19 i el Cerdanyola FC, els jugadors de Jorge Vargas han aconseguit avançar-se en el marcador gràcies a un gol  de Xavier Jaen. Però el gol de la selecció catalana no ha variat el signe dels primers minuts. Pressió, atac, contraatac, en definitiva uns minuts molt disputats pels dos equips. El Cerdanyola ha tingut una gran oportunitat en el minut 10, però la pilota llançada per Dani Alonso s’ha estavellat contra el travesser.

De porteria a porteria, però aquesta vegada el jugador de la selecció catalana Dylan Moreno ha estat el que ha aconseguit el gol. El marcador del Nou Pavelló Municipal de Martorell lluïa el 2 a 0 momentani. Però aviat ha calgut canviar de dígit, perquè el Cerdanyola, fruit del seu bon joc ,ha aconseguit escorçar distàncies amb el primer gol dels vallesans per mediació de Jorge Tendero. Amb el segon gol, el Cerdanyola ha tingut uns minuts de domini, i David Ortega ha empatat el partit en el minut 16. Catalunya ha tingut una clara ocasió en les botes d’Adrián Hurtado, però el xut s’ha anat a un pam del pal. El 2 a 2 reflectia la igualtat en el parquet.

La segona s’ha disputat a 25 minuts correguts. Una segona part que  ha començat, sense un dominador clar. Marc Campas ha estat a punt de marcar per Catalunya en el cinc de la segona part desprès d'escapolir-se del contrari a la perfecció, però el xut massa tou s’ha anat fora. Poc desprès ha estat Xavier Jaén, però el gol se li negava a la Selecció Catalana. També el Cerdanyola ha tingut les seves ocasions, però ha estat Catalunya per mediació de Dylan Moreno el que pujava el tercer al marcador. Gran contraatac de Marc Campas que ha donat una passada perfecta perquè Xavier Jaen hagi aconseguit el quart gol per Catalunya. Tres minuts més tard Guille Sànchez ha marcat el tercer pel Cerdanyola. Els vallesans ha pogut empatar el partit però no han estat fins de cara a porta.