La Selecció del CTAFS es proclama bicampiona d’Espanya
Notícies Generals | 24/06/2017
El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol de l’FCF ha revalidat el títol de campions d’Espanya després de superar Múrcia a la final (4-1).

La Selecció Catalana del CTAFS de la LCFS de l’FCF ha disputat els quarts de final, la semifinal i la final del Campionat d’Espanya d’Àrbitres de Futbol Sala la mateixa tarda del dissabte 24 de juny a les instal·lacions de Las Rozas, a Madrid. Catalunya s’ha avançat aviat en el marcador en el partit dels quarts de final, però l’empat d’Aragó ha generat dubtes entre els catalans. A més, la Selecció estava cometent més faltes que el rival i en cas d’empat passava a semifinals l’equip amb un millor fair play valorat a partir de les infraccions comeses i les amonestacions rebudes.

Tanmateix, els catalans han reprès el domini i el control del partit marcant el 2-1 en una transició ofensiva. Posteriorment, els jugadors han sentenciat amb dos gols més, mentre l’Aragó s’ha llançat a l’atac jugant de cinc, però sense obtenir recompensa. Els gols han estat d’Eric Cruz, Mohammed Moussaoui, Víctor Pasamontes i Biel Balsera.

CTNAFS 1 - Catalunya 4 (Semifinals)

El partit de la semifinal ha estat molt més complicat del què reflexa el marcador. El conjunt del Comitè Tècnic Nacional d’Àrbitres de Futbol Sala ha començat guanyant i ha posat les coses complicades als catalans. L’empat s’ha aconseguit just abans de la mitja part, i a la segona ha arribat la sentència amb els gols de Jordi Boleda, Jordi Garcia i Víctor Pasamontes amb un doblet.

Catalunya  4 - Múrcia 1 (Final)

Ja a la final del Campionat d’Espanya d’Àrbitres de Futbol Sala, Catalunya ha disputat una primera part intensa i que ha estat força igualada. Els dos conjunts han gaudit d’ocasions, però la Selecció ha tingut més control i la possessió de la pilota. Fruit d’aquesta paciència s’ha arribat al descans amb un avantatge de 2 a 0. A la segona meitat s’ha rematat la feina feta al llarg de tot el torneig assolint una diferència de 4 gols. En el darrer minut, Múrcia ha aconseguit el gol de l’honor. Els gols de Catalunya han estat obra de Víctor Suárez, Mohammed Moussaoui, Víctor Pasamontes i Alex Barceló.

Amb aquest triomf, la Selecció Catalana del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la LCFS ha revalidat el títol, proclamant-se bicampiona d’Espanya.