La selecció espanyola femenina es penja el bronze en el Mundial sub 17
Notícies Generals | 21/10/2016
Les catalanes que han viatjat a Jordània per disputar el Mundial s’han coronat com les terceres millors del món en vèncer Veneçuela (0-4) a la final de consolació.

La selecció espanyola sub 17 femenina ha arrasat en el partit contra Veneçuela per aconseguir la tercera posició del Mundial, que s’està disputant a Jordània. Les catalanes Laia Aleixandri, Berta Pujades, Ona Batlle, Paula Fernández, Candela Andújar, Clàudia Pina i Anna Torrodà, del FC Barcelona; i Maria Subies, del CF Reus Deportiu, han aconseguit penjar-se el bronze després de guanyar per 0 gols a 4 al combinat veneçolà.

Al quart d’hora de joc, Eva Navarro ha obert el marcador gràcies a una gran passada de Candela Andújar. Ja a la segona part, Lorena Navarro ha marcat un hat-trick per certificar aquesta medalla de bronze totalment merescuda, ja que el combinat espanyol ha estat molt superior al seu rival.