La Selecció Sènior Femenina cau davant la novell Madrid
F. Platja | 27/07/2018
Catalunya ha perdut 4-3 en el seu debut al Campionat d’Espanya de futbol platja enfront Madrid, una selecció que fa els primers passos en aquesta disciplina. La competició es disputa a Cadis del 27 al 29 de juliol de 2018.

MADRID
4 - 3
MADRID
Ana María de Murga, Cristina Anaya, Lidia Torres, Natalia Duarte, Sandra Domene, Cristina Alonso, Anita Tula, María Emma Marques, Rocío Acedo, Miriam Labrador, María Hernández, Yanira Díaz.
Laia García, Adriana Pérez, Silvia Ferrer, Zaira Abenza, Anabel Chamorro, Judith Góngora, Lidia Rubio, Judit Albella, Carla Morera, Anna Pascual, Helena Blanes, Helena Vallicrosa.
Cristina Anaya (1-1, 21’; 2-1, 23’); Anita Tula (3-1, 25’); Cristina Alonso (4-1, 25’).

Carla Morera (0-1, 1’); Anabel Chamorro (4-2, 28’; 4-3, 36’).

El gol matiner de Carla Morera passats pocs segons de l’inici del partit feia pensar que Catalunya disputaria el primer duel del Campionat d’Espanya amb tranquil·litat i sense ensurts. Sense anar més lluny, però, les jugadores dirigides per Javi Reyes s’han acabat contagiant del joc lent i pausat de Madrid i això els ha perjudicat en l’elaboració d’un joc ràpid i dinàmic. Morera ha marcat un gran gol des de la seva pròpia àrea i al final del primer quart Anabel Chamorro ha gaudit d’una bona oportunitat en estavellar la pilota al travesser, però a partir d’aquí, la Selecció no ha sabut reaccionar a un partit feixuc. Tant en el primer com en el segon quart, Catalunya ha portat la batuta del duel, però ha faltat realitzar una última passada que culminés les jugades amb més perill. Del possible 0-2, quan Anna Pascual ha marxat sola i ha enviat la pilota al pal, la contra ha acabat amb l’empat de Madrid, obra de Cristina Anaya.

Pascual ha tornat a estavellar-la al pal en girar-se a la mitja volta, però ha estat Madrid qui ha agafat aire fresc amb l’1-1. Poc abans d’arribar al segon descans, s’ha produït un minut de desconcert a les files catalanes encaixant dos gols seguits. Cristina Anaya ha rebut una passada llarga de la seva portera, pentinant-la amb el cap per fer el 2-1, mentre que un xut ras d’Anita Tula i que ha passat per sota el braç de la portera catalana en un vot d’últim moment han significat un desavantatge de 3 gols a 1. Just després, Cristina Alonso encara ha fet més gran la diferència rematant de cap tota sola dins l’àrea en una de les poques combinacions que han realitzat les madrilenyes.

Catalunya ha retallat distàncies amb un xut al segon pal d’Anabel Chamorro i un penal transformat per ella mateixa, però aquest últim gol ha arribat a falta de dotze segons per al final i ja no hi ha hagut temps per a més. Així doncs, la Selecció Catalana Sènior Femenina jugarà el segon partit dissabte dia 28 a les 13.00 hores davant Andalusia, en directe a fcf.cat.