La Selecció Sènior femenina, subcampiona d’Espanya de futbol platja
F. Platja | 21/07/2019
La Selecció Catalana Sènior femenina de futbol platja cau derrotada a la final per 0 a 3 contra una efectiva Regió de Múrcia.

0 - 3
REGIÓ DE MÚRCIA
Laia Garcia, Joanna Valeria, Zaira Abenza, Laura Chamizo, Carla Morera, Anna Pascual, Ana Isabel Chamorro, Josselin González, Sílvia Ferrer, Judith Góngora, Paula Navas i Adriana Pérez.
Maria Dolores Miñano, Estefanía Martínez, Andrea Mirón, Sara González, Sílvia Lloris, Judith Caravaca, Andrea Totana, Jéssica Tebar, Jéssica Higueras, Carmen Fresneda, Carolina González i Laura Gallego.

Carolina González (0-1, 17’);Sílvia Lloris (0-2, 20’); Carmen Fresneda (0-3, 32’).

Carolina González (33’).

La Selecció Catalana Sènior femenina de futbol platja s’ha proclamat subcampiona d’Espanya a Màlaga després de perdre la final per 0 a 3 contra la Regió de Múrcia. El combinat que dirigeix Javi Reyes ho ha intentat fins al darrer moment però no ha trobat la manera de superar un rocós adversari que ha marcat en els moments decisius de la final. La Selecció ha imposat el seu estil de joc en els primers minuts del partit, movent la pilota per la sorra amb precisió. L’ocasió més clara ha estat un tir escorat de Judith González que s’ha estavellat al travesser. Per la seva banda, la Regió de Múrcia ha provat sort amb xuts des de llarga distància que Laia Garcia, molt segura sota pals, ha pogut refusar.

El segon quart ha arrencat amb una magnífica aturada d’Adriana Pérez que ha salvat la Selecció d’encaixar el primer gol. Instants després, ha estat Laura Chamizo qui ha disposat d’una clara ocasió per marcar, però la fusta ha tornat a negar el gol a Catalunya. Amb el partit obert i trencat, ha estat la Regió de Múrcia qui s’ha avançat en el marcador al minut 17. Carolina González ha batut Adriana Pérez amb un poderós llançament de falta ajustat a la base del pal. Només dos minuts després, les murcianes han ampliat diferències gràcies a un tir sec de Sílvia Lloris, que ha aprofitat una errada de la Selecció en la zona de creació.

Malgrat els dos gols de desavantatge, la Catalana no s’ha rendit i ha continuat buscant amb insistència un gol que les apropés a una possible remuntada. Anna Pascual i Sílvia Ferrer han disposat de bones oportunitats per escurçar diferències, però la portera de la Regió de Múrcia Carolina González s’ha mostrat inexpugnable. Amb la Selecció bolcada en atac, la murciana Carmen Fresneda ha aprofitat una acció aïllada per anotar el 0 a 3 que deixava sentenciada la final. D’aquesta manera, la Selecció Catalana Sènior femenina s’ha proclamat subcampiona d’Espanya a Torrox, Màlaga.

Al partit hi ha assistit el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Oriental, Juan Núñez, i la subdelegada a la zona, Isabel Rivas.