La Selecció sub 12 femenina perd l’últim triangular de la temporada
La Selecció Catalana sub 12 femenina ha disputat el segon triangular amistós davant el CD Fontsanta-Fatjó i el Girona FC per acabar de preparar la Fase Única del Campionat d’Espanya.
CD FONTSANTA-FATJÓ
2 - 0
Lorena González, África González, Samara Gómez, Sara Giménez, Ainhoa Martín, Marta García, Dana Yazbeck, Marta Fernández, Noemí Rojas, Ester Ruiz, Ainhoa López, Carol de Vega.
Sara García, Abril Rodrigo, Aina Rueda, Aïcha Cámara, Andrea Cano, Carla Casellas, Nerea Carmona, Gemma Estany, Júlia Boronat, Martina Pubill, Maria Llorella, Núria Benet, Judith Berenguer.
Ainhoa Martín (1-0, 18’); Marta García (2-0, 20’).

Aiman Airir.

En el primer partit davant l’equip del Baix Llobregat, Catalunya s’ha trobat un conjunt molt potent físicament, ben ordenat i amb un plantejament tàctic molt estudiat i clar. La Selecció ha intentat jugar per les bandes veient la dificultat de fer-ho pel centre del camp. Tanmateix, el xoc s’ha mantingut molt igualat en tot moment i amb poques ocasions clares.

De fet, els gols s’han fet esperar fins a la segona part. Un xut des de la frontal de l’àrea d’Ainhoa Martín, ajustat al pal, ha significat el primer. I un dos minuts més tard, una pèrdua defensiva l’ha aprofitat Marta García per endur-se la pilota i col·locar-la lluny de l’abast de la portera de la sub 12. Les jugadores dirigides per Natàlia Arroyo i Mireia Vera han posat una marxa més per igualar el duel. Diversos xuts que han sortit fregant el pal i un travesser han estat les oportunitat de què ha disposat Catalunya, però finalment, l’Aleví-Infantil del Fontsanta-Fatjó s’ha endut la victòria.

Girona FC
2 - 1
Catalunya
GIRONA FC
Laura Angelats, Fiona Casadevall, Maria March, Maika Huertas, Ainhoa Sánchez, Jana Bover, Clàudia Bustins, Carla Castro, Nina Caballero, Thais Román.
Carla Castro (1-0, 23’); Thais Román (2-0, 25’).

Carla Casellas (0-1, 11’).

El Girona ha dut a terme un joc molt posicional, obligant a la Selecció sub 12 a jugar molt amb les defenses i la portera. El segon partit del triangular que ha disputat Catalunya al Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell també ha estat molt igualat i a la Catalana li ha costat trenar jugades i sortir del propi camp. Les dues centrals, veient la dificultat de connectar amb les jugadores més avançades, han optat per tocar i tocar fins trobar l’espai adequat. I aquest ha arribat a pocs minuts per al descans. Una molt bona jugada col·lectiva l’ha culminat Carla Casellas regatejant-se a la portera gironina.

El resultat podria haver estat diferent si el xut al travesser d’Abril Rodrigo en el primer temps hagués entrat. I és que les gironines han capgirat el marcador a la segona part. Carla Castro ha executat un fort lluny des de la frontal de l’àrea que ha fet inútil l’estirada de Sara García. L’empat ha esperonat a les rivals, que amb una pressió alta han obtingut una nova recompensa. Una passada en horitzontal propera a l’àrea de Catalunya, i ben seguida per Thais Román, ha fet pujar el 2-1 en quedar-se sola davant García. Andrea Cano ha tingut una darrera ocasió en estavellar la pilota a la creueta en una mala sortida de la portera gironina, però el resultat ja no s’ha mogut.

El triangular d’avui han estat els últims partits amistosos que disputa la Selecció Catalana sub 12 femenina abans de viatjar cap a Múrcia la propera setmana per competir en el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a San Pedro del Pinatar del 15 al 18 de març.