La Selecció UEFA guanya a l'Espanyol B
Notícies Generals | 21/11/2013
La Selecció Catalana UEFA s'ha imposat a l'Espanyol B per 2 a 1 en el partit d'entrenament que han disputat aquesta tarda al camp de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Selecció Catalana UEFA, dirigida per Toni Almendros, ha aconseguit una victòria en el partit amistós que ha disputat contra l'Espanyol B per tal de preparar la participació en la fase estatal de la Copa de les Regions UEFA del proper desembre.

El marcador del partit s'ha obert al minut 1, després d'una jugada individual d'Alegre que ha rematat des de fora l'àrea ell mateix, agafant per sorpresa el porter blanc-i-blau.  Aquest ha estat l'inici d'una primera part amb ocasions per ambdós equips, però amb més control  de la Selecció Catalana.

El següent gol s'ha produït a un minut del descans. El porter de l'Espanyol B, Pereira, ha refusat un xut des de la frontal de l'àrea de Baruc Nsue, però ha estat el mateix Nsue qui ha rematat de cap fent el 2 a 0.

A la segona part, l'Espanyol ha sortit més reforçat i ha pogut posar en algun problema a la Selecció. La defensa catalana, però, ha estat atenta i no els ho posat fàcil. Tot i així, Carlos  Clerc ha pogut obrir el marcador per l'Espanyol després d'un remat de cap des de l'àrea petita. Després d'això, el partit s'ha igualat en ocasions i en possessió i s'ha arribat al final del temps reglamentari amb el 2 a 1 al marcador.

Amb aquest amistós, Almendros està perfilant les tècniques i tàctiques de la Selecció Catalana per tal d'afrontar la primera fase de la Copa de les Regions UEFA amb la màxima preparació possible.

Fitxa del partit.

Partit jugat al Serveis de l'Activitat Física de la Universitat Autònoma de Barcelona.

2 Catalunya: Iñigo, Márquez, Alegre, Cano, Amantini, Putxi, David Jiménez, Caballé, Òscar, Baruc i Velillas. També han jugat: Joaquín, Joel, Carlos Guzmán, Cornellà, José Andrés, Oriol, Montané i Segovia.
Entrenador: Toni Almendros.