La sub 12 femenina debuta amb una contundent victòria contra Múrcia
Notícies Generals | 21/04/2017
El conjunt entrenat per Vidal Paloma s’ha imposat amb claredat en el primer enfrontament contra la Regió de Múrcia per 1 gol a 4, i suma així els primers tres punts de la Fase Única del Campionat.

Fitxa tècnica

REGIÓ DE MÚRCIA, 1: Maria Cáceres, Blanca Martínez, Angela Romero, Angela Morales, Simona Ivanova, Inmaculada Dolera, Daniela Arques i Pilar Atenza. També han jugat: Irene Zapata, Nerea Conesa, Grace Ann, Patricia Miñano, Rocío Lopez i Paula González.

CATALUNYA, 4: Eva Sancho, Maria Requena, Meritxell Martín, Adriana Ranera, Noah Bezis, Carla Casellas, Magalí Capdevila, Ylenia Estrella. També han jugat: Maria Calderon, Andrea Cano, Renata Cavilli, Iris Gonzalez, Isabel Asensio i Judit Pujols.

Gols: Magalí Capdevila (0-1, 1’; 1-3, 17’); Judit Pujols (0-2, 8’); Daniela Arques (1-2, 10’); Ylenia Estrella (1-4, 25’).

Espectadors: 400 persones, aproximadament.

La sub 12 femenina s’ha estrenat en la Fase Única del Campionat d’Espanya amb una ferma victòria contra la Regió de Múrcia. El conjunt entrenat per Vidal Paloma ha saltat al terreny de joc amb ganes i intensitat i així s’ha reflectit al marcador, en què s’han avançat amb un gol en la primera ocasió del partit quan Magalí Capdevila ha superat la defensa murciana (0-1). La Selecció Catalana ha mantingut el control del partit i la possessió de la pilota, i això ha provocat que Múrcia hagi tingut molt poques ocasions per marcar.

La pressió constant de la Catalana sobre la porteria rival, defensada per Maria Cáceres, ha comportat que les de Vidal Paloma anotessin el segon al minut 8. Judit Pujols ha enviat al fons de la xarxa una passada molt ben definida des de la banda, que ha permès ampliar la diferència en el marcador. Abans d’arribar al descans, Múrcia ha marcat l'únic gol del partit de la mà de Daniela Arques, que ha aprofitat una pilota perduda per a inaugurar el seu marcador.

Tot i l’1 a 2 amb què ha començat el segon temps, la Catalana no ha baixat les revolucions i s’ha mantingut molt ben posicionada sobre el terreny de joc. La pressió i les múltiples arribades a porteria han fet que pugessin dos gols més al marcador. El tercer gol ha estat obra de Magalí Capdevila que s’ha desfet de la defensa de Múrcia en velocitat i ha fet passar la pilota per sobre del cap de la portera murciana (1-3). A pocs minuts d’acabar l’enfrontament, la Catalana ha fet el quart gol de la mà d’Ylenia Estrella, que no ha fallat des de la banda.

Catalunya ha aconseguit, així, els tres primers punts d’aquesta Fase Única del Campionat Autonòmic, que se celebra aquest divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 d’abril. Les jugadores de Vidal Paloma s’enfrontaran demà a les seleccions de La Rioja a les 9.40 hores i a Astúries a les 12.10 hores.