La sub 12 masculina es posa a prova amb un combinat japonès
Notícies Generals | 05/02/2016
La Selecció Catalana sub 12 masculina ha disputat un partit amistós davant la Selecció del Japó per començar a provar jugadors.

El partit entre la Selecció Catalana sub 12 i el combinat del Japó va començar sense un domini clar de cap equip en els primers minuts, amb la selecció japonesa pressionant a dalt i intentant dificultar el joc dels catalans. Després d’unes arribades sense gaire perill a ambdues àrees, una passada en profunditat de Xavi Cases, seguida d’un mal rebuig del defensa nipona, va permetre a Lucas Mena marcar l’1-0 al minut 8 de partit. Poc després, Unai Miñarro va haver de fer la primera intervenció aturant un xut llunyà.

Ja en el segon quart, una Catalunya amb molts canvis va disposar de més ocasions i va augmentar el domini, trobant molts espais a l’esquena de la defensa japonesa. En una altra acció, aprofitant aquests espais, una jugada entre Arnau Sans i Mahamadou Balde va acabar amb una centrada que va rematar de cap Javi Hernández al fons de la xarxa, situant el 2-0 al marcador amb el qual es va arribar a la mitja part.

Al segon temps, la selecció japonesa va imposar el seu físic i va començar a arribar a la porteria d’Iu Pentinat, sobretot amb xuts llunyans molt ben resolts pel porter català. Al minut 4, Xavi Cases va realitzar una gran acció individual finalitzada amb un xut llunyà des de fora l’àrea que va entrar per l’escaire, fent pujar el 3-0. Tot i això, els jugadors japonesos van continuar augmentant la pressió i al minut 10, en una recuperació al mig del camp seguida d’una bona acció individual, van marcar el 3-1.

A l’últim quart, Catalunya va seguir sense imposar el seu joc i en una acció desafortunada es va marcar el 3-2 en pròpia porta. El combinat japonès, esperonat pel resultat, va seguir insistint i a la sortida d’un córner va posar el 3-3 en el marcador. A la part final, ambdues seleccions van disposar d’oportunitats per marcar el gol de la victòria, però no van estar encertats en la definició, i el resultat ja no es va moure de l’empat a 3.