La Sub 16 femenina compleix l'objectiu
Notícies Generals | 22/12/2012
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha guanyat a Aragó en l'últim partit de la primera fase del Campionat d'Espanya per 5 gols a 0

Alineacions:

Catalunya: Marta Alemany, Núria Garrote (Andrea Roldán, 60'), Queralt Gómez, Vesela Ivanova, Mª Pilar Garrote (Carla Rivera, 45'), Sandra Hernández, Andrea Sánchez, Ainoa Albaladejo, Queralt Torradeflot (María González, 52'), Aitana Bonmatí, Irina Uribe.

Aragó: Nerea Gorria (Claudia Balagué, 48'), Lorena Almuzara, Marta Lázaro, Sara Ferrer, Natalia Cebolla, Elena Pradilla, Naima García, Teresa Rey, María Victoria Serrano, Carolina Morales, Lucía Fuertes (Cristina Manoque, 19' ? Ariadna Palacián, 29').

Gols: 1-0 Sandra Hernández (5'). 2-0 Irina Uribe (15'), 3-0 Queralt Torradeflot (16'), 4-0 Andrea Gómez (71'), 5-0 Andrea Sánchez (77')

Crònica:

La Selecció Catalana sub 16 femenina ha guanyat a Aragó en l'últim partit de la primera fase del Campionat d'Espanya.

Les catalanes han demostrat el seu domini i control de la pilota només començar el partit. Al minut 5, Sandra Hernández ha avançat el marcador de Catalunya. Les aragoneses han contraatacat i han generat una ocasió de gol, l'única clara de tot el partit. En canvi, les noies d'en Lluís Cortés han continuat dominant i jugant la pilota i s'han reafirmat al marcador amb dues jugades que han acabat en gol. El primer ha estat fruit d'una assistència de Sandra Hernández a Irina Uribe, que ha fet una vaselina a la portera aragonesa, aconseguint el 2-0. Al minut següent, Queralt Torradeflot ha finalitzat una jugada d'equip després de diversos intents previs. Així al minut 16 Catalunya superava a Aragó per 3 gols a 0.

La segona part ha seguit la mateixa tónica, Catalunya creant joc i Aragó defensant com podia. Les ocasions de gol de Catalunya s'han repetit durant tot el segon temps, però no ha estat fins el minut 71 que Andrea Gómez ha fet el quart. L'últim gol català ha estat de Andrea Sánchez , fent, doncs, que Catalunya guanyés per una àmplia ventatge a Aragó.

Així, la Selecció Catalana sub 16 femenina queda primera de grup al haver guanyat els dos partits de la primera fase del Campionat d'Espanya.

Al acabar el partit, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha baixat al vestidor per felicitar a les jugadores per l'esforç i l'esportivitat que han mostrat al terrenys de joc .