La sub 16 goleja a Andalusia en el 1r partit del Campionat
Notícies Generals | 21/02/2014
La Selecció Catalana sub 16 femenina ha guanyat per 6 gols a 2 a Andalusia en el primer partit de la 2a fase del Campionat d'Espanya, que s'està disputant aquest cap de setmana a Sant Joan Despí.

Catalunya: Marta Alemany, Ona Batlle, Nàdia Dopico, Berta Bou, Paula Fernández (Sofia Alejandra Hernández, 60'), Andrea Cortés, Irina Uribe, Laia Muñoz (Carla Armengol, 30'), Lara Palomino, Aitana Bonmatí i Alba Arboix (Sara Ismael, 41').

Andalusia: Júlia Peinado, Natalia López, Laura Fernández, Sílvia Mérida (Natalia Rodríguez, 68'), Cristina Postigo, Natalia Nogareda (Marina Enciso, 72'), María del Carmen Íñiguez, Cintia Hormigo, Natalia Monitlla, Andrea Garrido i Marta Gómez (Lucía Ramírez, 43').

Gols: ­1 – 0 Irina Uribe (9'), 2 – 0 Aitana Bonmatí (28'), 3 – 0 Andrea Cortés (33'), 4 – 0 Carla Armengol (41'), 4 – 1 Andrea Garrido (45'), 5 – 1 Carla Armengol (66'), 5 – 2 María del Mar Villarreal (74'), 6 – 2 Andrea Cortés (78').

Conjunt Arbitral:

Àrbitre: Héctor Robas Bondía

Assistents: Miguel Ángel Moreno Villaécija i Ismael Bouhayat Hanon

4t àrbitre: Edwar Miguel Gonzales Moreno.

Crònica:

La Selecció Catalana sub 16 femenina s'ha imposat amb contundència davant la selecció andalusa, guanyant-la per 6 gols a 2 i sumant així els 3 punts en joc.

Amb la primera arribada de Catalunya a l'àrea andalusa ha arribat el primer gol, obra d'Irina Uribe de vaselina. El segon, 12 minuts més tard, ha estat fruit d'un xut de falta des de la frontal d'Aitana Bonmatí que ha enviat la pilota a l'escaire de la porteria.

Amb aquests dos gols, Catalunya ha trobat la seva posició al terreny de joc i ha sabut generar diverses ocasions. Al minut 33, la capitana de la Selecció, Aitana Bonmatí, ha esquivat la defensa andalusa i ha fet una assistència de gol a Andrea Cortés, que ha marcat el darrer gol de la primera part del partit.

A la represa, només iniciar-se el joc, Carla Armengol ha marcat el 4 – 1, superant a la portera d'Andalusia en la seva sortida. Poc minuts més tard, però, Andalusia ha escurçat les distàncies, amb un gol d'Andrea Garrido, que en el 1 a 1 contra Marta Alemany ha pogut vèncer-la i obrir el marcador per la seva selecció.

En tot moment, la resposta catalana ha estat contundent i precisa i Carla Armengol ha finalitzat una jugada col·lectiva amb el cinquè gol del conjunt de Catalunya.

Tot i així, al minut 74, Andalusia ha pogut marcar el 5 – 2 en una errada defensiva catalana. A dos minuts del final, però, Irina Uribe ha aprofitat un contraatac per apropar-se a l'àrea rival i assistir a Andrea Cortés perquè pogués marcar el gol que ha sentenciat el partit.

El partit ha finalitzat amb el resultat de 6 a 2 al marcador i Catalunya ha pogut sumar els  3 punts en joc d'aquest partit.

Diumenge s'enfrontarà a la Selecció de les Illes Balears, en el darrer partit de la 2a fase del Campionat d'Espanya sub 16 femení que s'està disputant al Municipal Les Planes de Sant Joan Despí.