La sub 16 masculina domina amb autoritat davant la Unió FB Jàbac i Terrassa
La Selecció Catalana sub 16 masculina ha disputat el segon i últim partit amistós de la temporada davant la Unió Futbol Base Jàbac i Terrassa, concloent la preparació per al Campionat d’Espanya.

CATALUNYA, 5: Arnau Rafús, Hugo Ramírez, Lluis Recasens, Miquel Codina, Pau Culell, Moriba Kourouma, Mamadouba Soumah, Unai Jódar, Jaume Jardí, Brian Peña, Roberto Navarro. També han jugat: Iker Venteo, Alejandro Balde, Aleix Gorjón, Alex Rico, Pau Russo, Txús Alba, Gonzalo Carmona, Gerard Fernández.

UNIÓ FB JÀBAC I TERRASSA, 0: Sergio Fernández, Adrián Amaro, Marc Torrents, Martín Vizcaino, Martí Morer, Pau Quintana, Albert Pardilla, Oscar Carrasco, Oriol Alfaro, Kemo Cisse, Ramon Guitart. També  han jugat: Iñaki Coy, Ian Gonzalo, Marc Marruecos, Sergi Baldrich, Alejandro de la Rubia.

Gols: Unai Jódar (1-0, 12’); Mamadouba Soumah (2-0, 18’); Hugo Ramírez (3-0, 21’), Gerard Fernández (4-0, 57’; 5-0, 77').

Targetes grogues: no n’hi ha hagut.

Conjunt arbitral: Germán Carrasco Baca (àrbitre principal), Víctor Moreno Martínez (àrbitre assistent), Roger Font Canals (àrbitre assistent).

La Selecció dirigida per Jaume Joan Rius ha conclòs la preparació de la primera fase del Campionat d’Espanya amb una contundent victòria davant la Unió Futbol Base Jàbac i Terrassa per 5 gols a 0. Si en el primer amistós la sub 16 masculina es va veure superada pel Gimnàstic Manresa per 2-0, en aquesta ocasió, la Selecció ha dominat de principi a fi un partit que s’ha posat de cara al minut 12 quan Unai Jódar ha obert el marcador. El jugador del Girona FC ha marxat en velocitat per la banda i, pràcticament sobre la línia de fons, ha efectuat el xut al segon pal (1-0). Sis minuts més tard, una gran passada entre línies ha caigut als peus de Mamadouba Soumah, que ha superat el porter rival en una mala sortida que ha fet a la frontal de l’àrea.

Catalunya ha demostrat el seu potencial superant amb facilitat la línia del mig del camp i arribant amb rapidesa a la porteria contrària. La Unió FB Jàbac i Terrassa no ha inquietat en cap moment l’àrea de la Selecció. En canvi, la sub 16 ha gaudit de múltiples ocasions que podrien haver deixat un marcador encara més ampli. En una nova acció de velocitat, Hugo Ramírez s’ha desfet de la defensa i ha marcat el tercer gol per sota les cames del porter.

En el camp Municipal Sagnier, a El Prat de Llobregat, s’ha vist a una Selecció sub 16 ordenada, ben posicionada i molt intensa. La velocitat en banda ha estat una de les armes més destacades d’aquest combinat. A la segona part, Gerard Fernández ho ha provat amb una bonica xilena que ha acabat a córner. Al minut 57, Gerard Fernández ha marcat en rebre sol dins l’àrea i superar amb un toc suau el porter Iñaki Coy. En el segon temps, Catalunya ha continuat gaudint de la possessió de la pilota i no ha concedit ocasions. Txús Alba ho ha intentat amb un xut ras proper al primer pal, mentre que Moriba Kourouma ha volgut provar sort amb alguns xuts des de fora l’àrea.

La Unió Futbol Base Jàbac i Terrassa ha volgut sortir al contraatac, però cada vegada que ha estat a punt de creuar el mig del camp, la defensa de la Catalana ha impedit qualsevol progressió. Així doncs, Catalunya ha atacat constantment la porteria rival, elaborant jugades combinades i sempre entrant a l’àrea amb la pilota molt controlada. En una de les últimes accions, Pau Russo ha creat una jugada individual dins l’àrea petita i ha servit en safata el segon gol de Gerard Fernández, que ha rematat sense oposició. Amb aquesta solvent i autoritària victòria, la Selecció Catalana sub 16 masculina encara amb molta confiança la primera fase del Campionat d’Espanya dels propers 28 i 29 de desembre en aquest mateix camp, al Municipal Sagnier de El Prat de Llobregat.