La sub 16 masculina resol amb solvència el partit davant el Barça
Notícies Generals | 02/02/2017
Els de Jaume-Joan Rius han guanyat per 5 gols a 3 al FC Barcelona en un partit que els ha preparat per al proper rival de la 2a Fase del Campionat d'Espanya, el València.

CATALUNYA, 5: Iker Álvarez, Arnau Puigmal, Pau Culell, Sergio Paz, Josep Jaume Busquets, Gerard Moya, Daniel Villahermosa, Marc Tenas, Nicolás Melamet, Pablo Moreno, Alex Rico. També han jugat: Adrián Cova, Sergi Benítez, Pol Tristán, Ot Serrano i Adrián Bernabe.

FC BARCELONA, 3: Pau Ruiz Della, Sergi Rosanas, Antonio Bioque, Antonio Solà, Álvaro Sanz, Nils Mortimer, Miguel Ángel Ramírez, Adrià Altamira, Pau Baro, Sergi Altamira, Anssumane Fati. També han jugat: Jesús Canton, Lluis Tarrés i Jaume Albert Cuellar.

Gols: Miguel Ángel Ramírez (0-1, 5’), Nicolas Melamet (1-1, 9’), Marc Tenas (2-1, 20’), Pablo Moreno (3-1, 22’), Gerard Moya (4-1, 29’), Anssumane Fati (4-2, 52’; 5-3, 79’), Alex Rico (5-2, 53’).

Conjunt Arbitral: Adrià Cortés Aparicio, Marc Borràs Rafales, Francesc Font Canals.

La sub 16 masculina està en bona forma. Així ho demostra el resultat del darrer partit amistós que van fer ahir contra el FC Barcelona en què van guanyar per 5 gols a 3. El seleccionador de la sub 16, Jaume-Joan Rius, es mostra “content tant de l’actitud com de la intensitat del joc dels nois”. De fet, durant la primera part el conjunt ja va deixar força encarat l’enfrontament en marcar 3 gols dels 5, malgrat que el Barça es va avançar amb un gol matiner al minut 5 de joc.

Durant la segona part, la Catalana va saber mantenir les posicions al camp i defensar bé per aconseguir que el Barça no guanyés el partit, tot i que va marcar dos gols més en la segona part. Tot i això, la maneta que va anotar la Sub 16 masculina els va donar la victòria. Com explica Jaume-Joan Rius, l’elecció del rival tenia un objectiu molt clar: preparar l’equip per al primer rival de la segona fase del Campionat d’Espanya, que es jugarà entre els dies 24 i 26 de febrer, la Selecció Valenciana.

“Ens vam decidir pel Barça perquè té un sistema organitzatiu més ofensiu que els equips amb què vam jugar abans de la primera fase i durant la primera fase a Mallorca, que s’assembla més al sistema de joc del nostre primer rival, la Valenciana i per tant ens serviria per posar més en pràctica la nostra defensa”. El segon rival amb què s’enfrontaran en el proper partit preparatori, el RCD Espanyol, treballa en la mateixa línia. Amb aquests dos partits i els entrenaments que facin fins el dia 24, Rius espera poder enllestir els petits detalls que cal matisar i treballar en la transició en atac per deixar-ho tot a punt per jugar contra València i la Regió de Múrcia.