La sub 16 masculina signa un nou triomf brillant contra Aragó
Catalunya tanca la primera fase del Campionat Nacional amb dues àmplies victòries, després de guanyar amb contundència Aragó per zero gols a sis, al Prat de Llobregat.

ARAGÓ, 0: Miguel Ángel Sanz, Juan Sebastián (Emilio Samper 50’), Pablo Candau (David Mata 50’), Gratian Pirvu (C) (Raúl Pardo 60’), Juan López-Fernández de Heredia, Borislav Ivaylov (Brian Cebrián 62’), Guillermo Cortés, Samuel Rocha, Andrés Rodríguez, Rubén Fernández i Juan Abenia

CATALUNYA, 6: Arnau Rafús, Hugo Ramírez, Pau Culell (Lluís Recasens 48’), Miquel Codina (Gerard Fernández 57’), Mamadouba Soumah, Moriba Kourouma (Alejandro Balde 48’), Jaume Jardí, Unai Jódar, Roberto Navarro (C) (Alex Rico 57’), Aleix Gorjón i Brian Peña

Gols: Jaume Jardí (0-1, 5’); Jaume Jardí (0-2, 8’); Unai Jódar (0-3, 16’); Mamadouba Soumah (0-4, 45’); Jaume Jardí (0-5, 48’); Alex Rico (0-6, 65’)

Targetes grogues: a Andrés Rodríguez (39’), d’Aragó.

Conjunt arbitral: Rubén Ávalos Barrera (àrbitre principal), Rafael Aguilar Prat (àrbitre assistent), Xavier Alins Rodríguez (àrbitre assistent) i Salvador Morros Monge (quart àrbitre).

Espectadors: unes 200 persones aproximadament.

La Selecció Catalana sub 16 masculina ha signat aquest migdia un nou triomf brillant enfront Aragó (0-6), contra qui ha guanyat amb un ampli resultat el seu segon partit consecutiu en el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques, que té lloc al Prat de Llobregat. Els futbolistes dirigits per Jaume Joan Rius han encarrilat el matx en el primer quart d’hora amb tres gols, i l’han sentenciat a l’inici del segon temps, en un xoc on han tornat a exhibir contundència en atac, precisió en la distribució i rapidesa en la recuperació.

La Catalana ha posat la directa des del començament, i en la primera aproximació ha obert la llauna mitjançant Jaume Jardí, que ha engaltat un tir amb l’exterior per clavar-la a l’escaire, després d’una aturada del porter. Tot seguit, el mateix davanter ha ampliat el marcador pescant a l’àrea un refús al travesser de Miguel Ángel Sánchez, en desviar un tir de falta. Al seu torn, passats uns minuts, Unai Jódar s’ha desmarcat de la defensa per controlar una passada entre línies i connectar un xut ajustat al fons de la xarxa, en una primera meitat on la quadribarrada ha disposat de noves i clares ocasions per poder augmentar la renda.

La Selecció ha mantingut el ritme a la represa i Mamadouba Soumah ha anotat el quart, anticipant-se de cap a la petita a la sortida d’un córner. A continuació, un actiu Jaume Jardí completaria un hat-trick, baixant una passada llarga a l’esquena de l’última línia i definint amb un tret arran de la base del pal. Per la seva part, el recent entrat Alex Rico tancaria la golejada transformant el llançament d’una falta directa des de la mitja lluna, segellant així una victòria que permet a Catalunya cloure la primera fase amb els sis punts en disputa sumats, a més d’imbatut i una excel·lent imatge, amb un total de nou dianes a favor i cap en contra.

Han presenciat el partit els directius de la Federació Catalana de Futbol Francesc Folguera, Manel Duran i Paquita Linares; els subdelegats del Barcelonès Miquel Carrillo i Miquel Espert; el Secretari General de l’FCF, Oriol Camacho; el director del Comitè Tècnic d’Entrenadors de l’FCF, Fèlix Gimeno; el director del Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, Xavier Moreno; i el responsable de capacitació del CTA de l’FCF, Jaume Reverté.