La sub 16 masculina supera Melilla amb la màxima comoditat
Notícies Generals | 29/12/2016
La Selecció Catalana sub 16 masculina no ha trobat opositor sobre el terreny de joc i ha fet i desfet com ha volgut durant tot el partit fins a marcar vuit gols (8-0).

CATALUNYA, 8: Pol Tristán, Hicham Karrouch, Josep Jaume Busquets, Daniel Villahermosa, Ilyas Chaira (Mamadouba Soumah, 54’), Nicolás Melamed (Alejandro Pérez, 61’), Pablo Moreno (Anssumane Fati, 61’), Arnau Puigmal, Marc Tenas, Adrián Cova i Nicolás Gonzalez (Adrián Bernabé, 55’).

MELILLA, 0: Adam Mimun, Manuel Piñero (Alejandro Martínez, 51’), Mario Cohen, Alvaro Otero (Mohamed El Fatni, 67’), Sehlil Abdel, Ussama Ahmed, Jose Antonio Martin, Athman Athmani, Jose Carlos Moreno (Paulino Seron, 49’), Jalid Hammadi i Walid Moh.

Gols: Nicolás Melamed (1-0, 17’), Pablo Moreno (2-0, 27’; 4-0, p. 49’), Daniel Villahermosa (3-0, 29’), Marc Tenas (5-0, 62’), Adrián Cova (6-0, 69’), Arnau Puigmal (7-0, 72’; 8-0, 74’).

Targetes grogues: Alberto Rodríguez (62’), Marc Tenas (80’).

Equip arbitral: Toni Gordillo, Adrián Montero (àrbitre assistent), Isaac Gutiérrez (àrbitre assistent) i Juan Pablo Rodríguez (4t àrbitre).

Espectadors: 200 persones, aproximadament.

El segon partit que ha disputat la selecció catalana sub 16 masculina en la I Fase del Campionat d’Espanya s’ha caracteritzat pel domini absolut de la Catalana sobre la rival, Melilla. De fet, durant els primers quaranta minuts de joc Melilla no s’ha acostat ni a la porteria catalana, custodiada per Pol Tristán, i és que el joc ha passat en poques ocasions de mig camp. La Catalana ha desplegat un bon joc de toc amb passades ràpides que han fet anar de corcoll els jugadors de Melilla, i el marcador ha reflectit el domini català ja que, a la mitja part, la sub 16 masculina ja guanyava per 3 gols a 0.

El primer del conjunt que entrena Jaume-Joan Rius ha arribat al minut 17, després de vàries arribades a porteria rival que no s’han conclòs amb èxit. Pablo Moreno ha robat una pilota a mig camp que ha transformat en gol Nicolás Melamed. Melamed ha rematat des de l’àrea petita una pilota que li ha fet arribar Arnau Puigmal des de la banda amb una excel·lent definició.

La Catalana ha seguit controlant la pilota i ha fet el segon només vuit minuts més tard. Al minut 25, Marc Tenas li ha donat a Pablo Moreno des del lateral una pilota que ha acabat al fons de la xarxa després de passar entre les cames del porter. Catalunya hauria pogut fer el tercer al 39 quan Ilyas Chaira ha col·locat molt bé una pilota dins l’àrea petita però ningú l’ha pogut rematar. Tot i això, abans del descans Catalunya no ha tornat a perdonar i ha fet el tercer en la darrera ocasió en què Daniel Villahermosa s’ha desfet tot sol de la defensa rival.

A la represa, la intensitat ha baixat però Catalunya no s’ha desconnectat del partit i ha tancat per la porta gran la seva actuació marcant cinc gols més. Pablo Moreno ha temptejat als dos minuts de joc de nou la porteria rival amb un xut, que anava massa desviat; però ell ha estat l’encarregat de transformar el penal al minut 9 per marcar el quart (4-0). La Catalana ha seguit controlant el joc sense permetre que la pilota passés de mig camp i avortant els intents de Melilla de robar-la i fer-se amb la seva possessió. Els gols han seguit arribant i Marc Tenas ha estat el primer en arrodonir, en els últims 20 minuts de joc, el marcador en fer el cinquè en quedar-se sol davant del porter, a qui li ha creuat suficient la pilota com perquè no pogués fer res (5-0).

Només 7 minuts més tard, al 29’, la sub 16 masculina ha arribat de nou a porteria. En aquesta ocasió, el gol l’ha marcat Adrián Cova de cap. Cova ha finalitzat una jugada de falta que el porter havia refusat malament. La Catalana no s’ha cansat de marcar i davant un rival que no ha aconseguit fer-se un lloc sobre el terreny de joc, ha fet el setè i el vuitè, obra tots dos d’Arnau Puigmal. D’aquesta manera la Selecció Catalana sub 16 tanca la seva participació a la I Fase del Campionat d’Espanya obtenint els sis punts en joc. Al partit hi ha assistit el vicepresident de la FCF, Josep Llaó, el director tècnic esportiu, Marc Vives i el president del CTE de la FCF, Fèlix Gimeno.