La sub 18 femenina domina i s’imposa al Levante Las Planas
Notícies Generals | 26/01/2017
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha dut a terme un partit d’entrenament davant el FC Levante Las Planas i s’ha imposat per un contundent 0-3.

La Selecció sub 18 femenina s’ha posat a prova davant el Levante Las Planas. Des del primer minut el combinat català ha sortit amb les piles carregades i ben aviat ha arribat el primer gol, al minut 15, quan l’àrbitre ha xiulat penal sobre Carla Niubó i Paula Fernández ha estat l’encarregada d’anotar la pena màxima. Aquest tant ha animat a la Catalana, que 10 minuts més tard ha anotat el segon gràcies a una gran acció individual de Laura Fernández, que ha efectuat diversos regats dins l’àrea i ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

La sub 18 ha sentenciat el partit abans d’acabar la primera meitat. Al minut 40 Maria Molina ha marcat . Durant la segona part, les de Lluís Cortés han seguit amb el domini de la pilota, amb diverses ocasions, però que no s’han transformat en gols.

Així doncs, aquest ha estat un bon test que deixa sensacions positives del rendiment de la sub 18 femenina. A més, ha servit per provar diferents sistemes de cara a la segona fase del Campionat d’Espanya, que es juga del 3 al 5 de febrer a Sant Feliu de Llobregat.