La sub 18 femenina es posa a prova amb un equip professional
Notícies Generals | 18/01/2017
La Selecció Catalana ha disputat un partit amistós davant el Hyundai Steel Red Angels, campiones de la Primera Divisió de Corea del Sud dels últims cinc anys (0-4).

La Selecció sub 18 femenina ha pogut dur a terme un bon test contra un equip professional. El Hyundai Steel té l’hegemonia a la Primera Divisió de Corea del Sud, ja que fa cinc anys que és campió de lliga. Per això ha estat interessant el duel disputat amb la Catalana, que ha tingut vuit baixes.

En el primer temps, les sudcoreanes han dominat el partit, tot i que sense crear ocasions molt clares de gol. Un penal xiulat al minut 20 ha canviat el joc, ja que el Hyundai s’ha avançat en el marcador i les catalanes han quedat una mica tocades. Això s’ha vist reflectit en el resultat, perquè cinc minuts després Catalunya ha encaixat el segon. Tanmateix, amb el 0-2 les jugadores de la sub 18 han començat a jugar més tranquil·les i han pogut tenir una mica més la pilota. Les ocasions de gol han estat escasses i només Laia Muñoz i Laura Fernández s’han pogut acostar a la porteria rival.

A la segona part, les forces s’han igualat i la Catalana ha gaudit de diverses arribades per la banda, sobretot sortint en contraatacs després de recuperar pilotes a mig camp. El gol, però, s’ha resistit. El Hyundai Steel ha seguit dominant la possessió, però sense crear ocasions clares.

Al tram final del partit, la mala sort s’ha plantat a l’àrea catalana quan un rebuig de Laia Aleixandri ha tocat el cap d’Anna Torrodà i aquesta acció ha suposat el tercer. I a falta de cinc minuts per acabar, en una gran jugada de les coreanes ha arribat el quart i últim gol.