La Sub 18 femenina recupera les bones sensacions
Notícies Generals | 02/12/2015
La Selecció Catalana sub 18 femenina obté una meritòria victòria en el partit amistós disputat davant el CF Pallejà per preparar el Campionat d’Espanya (1-4).

La sub 18 femenina volia recuperar les sensacions positives que va deixar a la segona part de l’últim partit disputat fa un parell de setmanes contra el Sant Gabriel. És per això que durant tot el partit davant el Pallejà, la Selecció ha estat força superior, sobretot en la primera part, en la qual ha tingut un alt percentatge de la possessió de la pilota generant diverses ocasions abans del primer gol, inclosos tres pals de Maria González, Laia Muñoz i Berta Bou. L’equip ha estat molt ben posicionat en tot moment, tant en atac com en defensa. Maria González només ha necessitat onze minuts per fer un molt bon control orientat d’una passada de Laia Muñoz i l’ha finalitzat amb un xut creuat (1-0). Tres minuts més tard, Irina Uribe ha fet una jugada individual entrant des de la dreta i, amb una vaselina, ha superat a la portera rival (0-2).

A la segona part, la possessió no ha estat tan elevada i el Pallejà ha creat alguna ocasió, però les arribades més clares han continuant de part de la sub 18. A banda dels dos gols anotat a la segona meitat, hi ha hagut altres ocasions clares d’Abril Rodríguez al minut 62 i de Laia Muñoz al 54, amb les que es podria haver augmentat la diferència en el marcador. Al minut 51, Paula Fernández ha sorprès a la portera marcant un gol olímpic des del córner (0-3). Quan corria el minut 70 s’ha produït una pèrdua de pilota en zona de creació de la Selecció i el Pallejà ho aprofitat per marcar el seu gol (1-3). A deu minuts per al final, Alba Arboix ha tancat el partit amb l’1 a 4 després d’una gran passada a l’espai de Maria González.