La sub 18 femenina torna a golejar
Notícies Generals | 21/12/2014
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha guanyat per 7 gols a 0 a Extremadura en el darrer partit de la 1a fase del Campionat d'Espanya i ha aconseguit els sis punts en joc.

Alineacions

Catalunya: Andrea Giménez, Nàdia Dopico, Vesela Ivanova, Queralt Gómez, Leticia Sevilla, María Pilar Garrote (Sofía Alejandra, 46'), Núria Garrote, Laura Benito, María González (Irina Uribe, 60'), Andrea Sánchez (Carla Armengol, 46') i Sandra Hernández (Paula Bolta, 59').

Extremadura: María Rosa Fernández (Sara Melo, 46'), Sara Mayoral, Saray Gómez, Esther Salguero (María del Sol Sánchez, 67'), Patricia Hidalgo (Nuria Manso, 46'), Mireya García, Victoria Reyes (María Luisa Ayuso, 56'), Carmen Menayo, Andrea Tejeda, Lucía Boyero i María Lara.

Gols:  1 – 0 Sandra Hernández (2'), 2 – 0 Andrea Sánchez (16'), 3 – 0 Andrea Sánchez (32'), 4 – 0 Andrea Sánchez (38'), 5 – 0 Laura Benito (42'), 6 – 0 Irina Uribe (66'), 7 – 0 Sofía  Alejandra (76').

Conjunt arbitral

Àrbitre:  Juan Manuel Vico Moreno

Assistents: Guillem Fabregat Sánchez i Aleix Berenguer Frutós

4a àrbitra: Ainara Andrea Acevedo Dudley

Crònica:

La Selecció Catalana sub 18 femenina, dirigida per  Lluís Cortés, ha guanyat per una amplia diferència a Extremadura, en el segon partit de la 1a fase del Campionat d'Espanya.

El partit ha estat un monòleg de la Selecció Catalana, que ja des del minut 2 ha avisat de les seves intencions amb un gol matiner de Sandra Hernández des de fora l'àrea. De la mateixa manera, al minut 16, Andrea Sánchez ha marcat el 2 a 0. Aquesta jugadora ha estat la protagonista de la primera part, ja que ha fet un Hat Trick en només 20 minuts.

La Selecció extremenya ha patit durant tota la primera part la superioritat catalana i, exceptuant alguna aproximació amb cert perill, no ha arribat a inquietar la porteria de les locals.  Andrea Sánchez ha trobat la seva millor aliada a la banda dreta, on Núria Garrote li ha fet les dues assistències del tercer i quart gol del partit, amb el qual s'ha culminat el seu Hat Trick.

Just abans del descans, Laura Benito ha marcat el 5 a 0 en un 1 contra 1 amb la portera extremenya, després d'aprofitar una bona passada en profunditat, que ha ajustat al pal esquerre de la porteria.

A la segona part, malgrat la selecció extremenya ha gaudit d'alguna ocasió de perill, el domini ha seguit sent català. Catalunya ha enviat dues pilotes al pal amb xuts de Núria  Garrote i Laura Benito i ha marcat dos gols: un d'ells un golàs d'Irina Uribe, que ha driblat la defensa extremenya dins l'àrea, i l'altra un potent xut de Sofía Alejandra de lluny.

Amb la victòria d'avui i la de divendres contra Castella i Lleó, la sub 18 femenina ha sumat els sis punts que estaven en joc a la primera fase del Campionat d'Espanya.

Al finalitzar el partit, el vicepresident Josep Llaó i el directiu responsable de futbol femení, Albert Montull, han felicitat a les jugadores. Els partits d'avui també han comptat amb la presència del directiu de la FCF Francesc Folguera, del president del CTE, Fèlix Gimeno, del director tècnic, Marc Vives, i de la delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares.