La sub 18 masculina cau contra el Barça
Notícies Generals | 02/02/2017
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha disputat un partit amistós molt igualat davant el FC Barcelona, però ha perdut per 0 gols a 2.

CATALUNYA, 0: Raúl Baena, Ramon Tugarinov, Juan Miranda, Abel Ruiz, Ramon Rodríguez, Sergio Gómez, Ramon Juan Ramírez, Marc Baro, Mario Gila, Izan Checa, Enrique Ramírez. També han jugat: Adrián López, Josep Calavera, Pol Lozano, Xavier Toldra i Iván Gil.

FC BARCELONA, 2: Josep, Ricard, Eric, Romaguera, Guerrero, Enric, David, Fati, Jeremy, Edgar, Jang. També han jugat: Alejandro, Sergi, Ben, Patrice i Kun.

Gols: Jeremy (0-1, 8’); Enric (0-2, 83’).

Àrbitre: Víctor Moreno Martínez

La sub 18 masculina s’ha posat a prova davant un Barça que s’ha mostrat molt fort durant tot el duel. En el primer temps, els dos conjunts han començat amb les forces bastant igualades i han gaudit d’algunes ocasions, però ha estat el Barça qui ha encetat el marcador, al minut 8, amb un gol de Jeremy. Tot i això, la Catalana ha creat més perill i ha tingut més ocasions, però no ha estat encertada de cara a porteria.

Ja a la segona part, el partit ha augmentat la seva intensitat i el combinat català ha seguit atacant amb força per aconseguir el gol de l’empat. Malgrat això, han seguit sense tenir encert i el gol se’ls ha resistit. Al minut 83, l’àrbitre ha xiulat un penal en contra dels de Miguel Ángel Samprón. Enric ha estat l’encarregat d’anotar la pena màxima i  sentenciar el duel (0-2).

D’aquesta manera, la sub 18 masculina agafa rodatge per la segona fase del Campionat d’Espanya que jugarà els dies 24 i 26 de febrer davant València i la Regió de Múrcia.

El seleccionador, Miguel Ángel Samprón, ha volgut destacar el gran duel que ha disputat la Selecció. “Estic satisfet pel compromís i pel rendiment dels jugadors. A nivell de joc ens hem enfrontat a un equip molt fort. Aquesta és la millor manera de guanyar experiència i de preparar-nos”, ha deixat clar Samprón, i ha afegit que “l’equip s’ha mostrat molt sòlid i ha lliuitat molt, però no ha estat encertat de cara a porteria. Tot i això, s’ha pogut veure una gran predisposició per part dels jugadors i molta qualitat”.