La sub 18 masculina s’imposa a l’Espanyol
Notícies Generals | 08/02/2017
La Preselecció sub 18 masculina ha guanyat per 4 gols a 2 a un Espanyol molt combatiu que ha pres el control del partit a la represa, però que els de Miguel Samprón han sabut reconduir.

PRESELECCIÓ SUB 18 MASCULÍ, 4: Ramon Juan, Víctor Gómez, Roman Tugarinov, Albert Alavedra, Marc Baro, Pol Lozano, Xavier Toldrà, Ramon Rodríguez (Kilian Honorato, 46'), Abel Ruiz, Sergio Gómez i Bangaly Diakhaby.

RCD ESPANYOL, 2: Eduardo Frías, Cristian del Pozo, Guillem Corominas, Jaume Villar, Genar Fornes, Oscar Coll, Pau Salvans, Ferran Vera, Guillem Anglada, Iván Ariel Paredes (David Álamo) i Carlos Gilbert.

Gols: Xavier Toldrà (1-0, 5'); Ramon Rodríguez (2-0, 20'); Albert Alavedra (3-0, 37'); Carlos Gilbert (3-1, 41'); David Álamo (3-2, 51'); Kilian Honorato (4-2, 89').

Targetes Grogues: Ramon Rodríguez (19').

Conjunt arbitral: Jonathan Miguel Teruel, Mohammed Abaadoud (Àrbitre Assistent), Eric Ramajo Pozo (Àrbitre Assistent).

La Preselecció sub 18 masculina ha disputat aquest dimecres el seu segon partit preparatori per a la Segona Fase del Campionat d’Espanya, que disputarà els propers 24, 25 i 26 de febrer. Els de Miguel Samprón han guanyat als blanc-i-blaus i han dominat el partit.

Durant la primera part, tot s’ha posat de cara pels locals amb un gol molt matiner de Xavi Toldrà, al minut 5. “La Selecció ha arrencat molt concentrada i ha tingut el domini de la pilota, cosa que s’ha transformat en diverses ocasions de gol”, detalla el seleccionador sub 18, Miguel Samprón. La possessió de la pilota ha permès que la Catalana anés al descans guanyant 3 a 1 gràcies a les dianes de Ramon Rodríguez, al 20’, i Albert Alavedra al 37’. Per la seva part, l’Espanyol ha inaugurat el marcador quasi a les acaballes de la primera part de la mà de Carlos Gilbert.

Durant els primers vint-i-cinc minuts de la segona part, “l’Espanyol ha estat un xic superior i han fet el 3 a 2 però hem recuperat el domini del matx”, explica Samprón. Finalment, el gol de Kilian Honorato al minut 89 ha deixat el 4 a 2 final.

Sampron està “content” amb l’actuació de la Selecció i amb “la predisposició, l’entrega, la implicació i l’actitud de tots els jugadors que hem convocat per a la Selecció”, remarca. El seleccionador sub 18 encara la segona fase amb “un plantejament molt similar al de la primera: volem ser un equip que pressioni, que porti la iniciativa i que ataqui molt”, puntualitza.