Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers. En continuar, entenem que dónes el teu consentiment a la nostra política de cookies.

Notícies

F. Base | 20/04/2017
La UD Cirera, un 'Campito' amb màgia
La instal·lació esportiva de la UD Cirera és al cor d'un barri de Mataró que s'identifica amb els valors del club. Enguany, l’entitat forma part del projecte +KESPORT!.
La UD Cirera, un 'Campito' amb màgia

La UD Cirera és el club del 'Campito', una singular instal·lació urbana que a primera vista sembla un pati entre habitatges i no una entitat on es respira molta esportivitat. La UD Cirera, del barri del mateix nom de Mataró, gaudeix de dues instal·lacions, un camp de Futbol 11 i aquest altre 'Campito', com se'l coneix, que té un camp de Futbol-7 i un mini espai condicionat per a realitzar escalfaments i estiraments.

Envoltat de balcons, s’entrenen una vintena d'equips formatius sota una filosofia que té el compromís de procurar el major grau de diversió per als jugadors que s'inicien en el futbol, i que considera prioritària la possibilitat d'educar els futbolistes gràcies als valors implícits en el futbol, valors que no estan renyits amb l'esforç, la disciplina, el treball i l'argument competitiu com a fil conductor d'aquesta preparació per a la vida a la qual +KESPORT! s'hi ha sumat aquesta temporada reforçant aquesta cultura del Cirera amb la seva presència i activitats.

Ordre i treball

La UD Cirera se suma a la cada vegada més llarga llista de clubs que, amb una sòlida base d'esperit formatiu, han acollit el programa de la Federació Catalana de Futbol i de la Secretaria General de l'Esport com un màster en formació, afegint nous aspectes pedagògics als objectius del club, principalment educatius i socials. “Aquí no s'avaluen els equips fins a meitat de temporada. I si hi ha algun equip que no va tan bé com voldríem, aleshores l'ajudem", afirma un dels responsables tècnics. Albert Martí i Francisco Chaco són els responsables de la direcció i la coordinació tècnica i expliquen que tots els equips, des de l’Escoleta a partir dels 4 anys, entrenen i practiquen d’una determinada manera, el que facilita l'evolució dels jugadors i que se sentin a gust en cada equip pel qual passen. Al Cirera els agrada la intensitat i el compromís.

L’entitat té fins a cinc equips femenins, des de Prebenjamins fins a Cadets. I, a més del Sènior a Segona Catalana, manté actius 2 Juvenils, 3 Cadets, 4 Infantils, 6 Alevins, 6 Benjamins i 3 Prebenjamins, majoritàriament integrats per jugadors i jugadores de Cirera.

D'altra banda, el club, presidit per Daniel Morillo, posseeix un ampli calendari d'activitats socials i de solidaritat al llarg de l'any promovent la participació dels pares, les trobades i el contacte per afavorir l'harmonia i la solidesa dels equips.