La UD Cirera, un 'Campito' amb màgia
Notícies Generals | 20/04/2017
La instal·lació esportiva de la UD Cirera és al cor d'un barri de Mataró que s'identifica amb els valors del club. Enguany, l’entitat forma part del projecte +KESPORT!.
La UD Cirera, un 'Campito' amb màgia

La UD Cirera és el club del 'Campito', una singular instal·lació urbana que a primera vista sembla un pati entre habitatges i no una entitat on es respira molta esportivitat. La UD Cirera, del barri del mateix nom de Mataró, gaudeix de dues instal·lacions, un camp de Futbol 11 i aquest altre 'Campito', com se'l coneix, que té un camp de Futbol-7 i un mini espai condicionat per a realitzar escalfaments i estiraments.

Envoltat de balcons, s’entrenen una vintena d'equips formatius sota una filosofia que té el compromís de procurar el major grau de diversió per als jugadors que s'inicien en el futbol, i que considera prioritària la possibilitat d'educar els futbolistes gràcies als valors implícits en el futbol, valors que no estan renyits amb l'esforç, la disciplina, el treball i l'argument competitiu com a fil conductor d'aquesta preparació per a la vida a la qual +KESPORT! s'hi ha sumat aquesta temporada reforçant aquesta cultura del Cirera amb la seva presència i activitats.

Ordre i treball

La UD Cirera se suma a la cada vegada més llarga llista de clubs que, amb una sòlida base d'esperit formatiu, han acollit el programa de la Federació Catalana de Futbol i de la Secretaria General de l'Esport com un màster en formació, afegint nous aspectes pedagògics als objectius del club, principalment educatius i socials. “Aquí no s'avaluen els equips fins a meitat de temporada. I si hi ha algun equip que no va tan bé com voldríem, aleshores l'ajudem", afirma un dels responsables tècnics. Albert Martí i Francisco Chaco són els responsables de la direcció i la coordinació tècnica i expliquen que tots els equips, des de l’Escoleta a partir dels 4 anys, entrenen i practiquen d’una determinada manera, el que facilita l'evolució dels jugadors i que se sentin a gust en cada equip pel qual passen. Al Cirera els agrada la intensitat i el compromís.

L’entitat té fins a cinc equips femenins, des de Prebenjamins fins a Cadets. I, a més del Sènior a Segona Catalana, manté actius 2 Juvenils, 3 Cadets, 4 Infantils, 6 Alevins, 6 Benjamins i 3 Prebenjamins, majoritàriament integrats per jugadors i jugadores de Cirera.

D'altra banda, el club, presidit per Daniel Morillo, posseeix un ampli calendari d'activitats socials i de solidaritat al llarg de l'any promovent la participació dels pares, les trobades i el contacte per afavorir l'harmonia i la solidesa dels equips.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.