La UE Centelles, un club que entén el futbol com a via d’integració
Notícies Generals | 13/07/2017
L’entitat osonenca ha acollit amb els braços oberts els entrenaments proposats per +KESPORT! amb l’objectiu de fomentar la cohesió i la companyonia als equips.
La UE Centelles, un club que entén el futbol com a via d’integració

La UE Centelles compta actualment amb més d’un centenar de jugadors al seu futbol formatiu. Familiar i propera, l’entitat es converteix cada tarda en el punt de trobada de famílies i de futbolistes que somien arribar algun dia a competir a Primera Divisió. La majoria dels jugadors que pertanyen al club viuen a Centelles, fet que reforça el vincle amb l’entitat i la passió pels seus colors.

El seu president, Justo Montalban, la seva junta directiva i els entrenadors del futbol base tenen clar que el prioritari és la formació personal abans que la futbolística. Per aquesta raó treballen per inculcar valors com la convivència, l’amistat, la companyonia, el joc net, la diversió o l’entreteniment. D’aquesta manera, es tracta d’un context idoni per desenvolupar les activitats del programa +KESPORT!, impulsat conjuntament per la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

La coach de la zona, Neus Sisó, ha estat l’encarregada de desenvolupar aquestes activitats per a la vida al club, una metodologia innovadora i potenciar el rendiment dels diferents conjunts. Les activitats del projecte també constitueixen una novetat enriquidora des del punt de vista de la dinàmica de l’entrenament. Els exercicis i jocs es basen en com enfocar i afrontar els problemes dels infants, tant dins com fora del terreny de joc. Els equips que han format part de la iniciativa s’han esforçat a aplicar la seva metodologia en els entrenaments i, posteriorment, en els partits amb uns resultats molt satisfactoris.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.