La UE Sant Ildefons, una història d’unió, progrés i sensibilitat formativa
F. Base | 05/12/2017
Els responsables de l’entitat asseguren que han donat un pas endavant en la metodologia dels entrenaments gràcies als exercicis i activitats proposats pel programa +KESPORT!.
La UE Sant Ildefons, una història d’unió, progrés i sensibilitat formativa

La Unificació Esportiva Sant Ildefons representa els colors d'un barri de Cornellà que el 1994 va aconseguir la fusió dels clubs San Ildefonso-Satélite i Can Mercader-Bambú, tots dos també sorgits d'anteriors adhesions. Atresora, per tant, la història de milers de ciutadans que en la seva infància i joventut van jugar a futbol.

Els seus responsables han valorat la incidència que ha tingut +KESPORT! al club durant la temporada. En aquest sentit, un dels seus directius, Claudio Carmona, afirma que "des del primer moment el coach ens ha estat d'una gran ajuda i ens ha guiat durant aquest procés, que en ser nou sempre s'enfronta a dificultats. Tots li hem posat paciència i implicació". Per la seva banda, el coordinador tècnic, Miguel Vidal, relata que amb els exercicis, activitats i jocs han treballat aspectes com l'autoestima i l'esforç col·lectiu per millorar el rendiment individual.

Per al coach de la zona, Guillem de Masramon, la millora ha estat progressiva i molt positiva. El més interessant, destaca satisfet, “és que a més dels equips seleccionats, la resta dels entrenadors s'ha interessat per la metodologia per aplicar-la i adaptar-la als seus equips. Hem arribat a més gent de la prevista". Un dels entrenadors de l’entitat, Pau Ardite, expressa el seu convenciment que "el futbol és molt ampli, no es limita als aspectes tàctics o tècnics, hi ha la cooperació i la companyonia com aspectes essencials".

A més, els pares i mares han apreciat en conjunt una superior qualitat de les relacions personals, del respecte entre els seus fills i un desenvolupament del concepte de grup a l'hora de conviure, entrenar i jugar partits.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.