La UFEC premia l’FCF amb el Segell d’Entitat Ètica Esportiva
Notícies Generals | 27/06/2018
La Federació Catalana de Futbol ha estat reconeguda com a Entitat Ètica Esportiva per haver implantat un sistema de compliment normatiu.
La UFEC premia l’FCF amb el Segell d’Entitat Ètica Esportiva
UFEC

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, dimecres 27 de juny a la tarda, ha celebrat un acte on s’ha reconegut a set federacions catalanes amb el segell d’Entitat Ètica Esportiva, entre elles la Federació Catalana de Futbol. El Secretari General, Oriol Camacho, ha recollit el segell en nom de l’FCF, qui ha estat acompanyat del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; i del president de la UFEC, Gerard Esteva; entre d’altres. 

UFECLa Unió de Federacions, amb la col·laboració de la Secretaria General de l'Esport, duu a terme una campanya perquè les federacions adaptin protocols i procediments adequats per garantir que les entitats, inclosos els seus directius, treballadors i agents vinculats, compleixin amb el marc normatiu aplicable.

UFECAquest programa de Compliment normatiu (compliance) es fa través d’entrevistes, anàlisi i desenvolupament per part d’un agent expert en la matèria. Seguidament, els òrgans de la federació aproven engegar el procés, se’ls entrega tota la documentació i es dona formació a directius i personal. Al final del procés, la Unió de Federacions entrega a les federacions que el finalitzen un segell d’Entitat Esportiva Ètica, amb el qual es vol acreditar les entitats que han implementat el programa de compliance i aposten per una gestió ètica, responsable i transparent.

En quant al futbol, des del 2016 s’exigeix als clubs de Primera i Segona Divisió acreditar-ne un per inscriure’s en la competició. I ara la UFEC ho vol implementar a l’esport amateur.

UFECUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.