La versió més eficaç de Catalunya doblega amb solvència el Futsal Cervelló
Futbol Femení | 29/10/2018
La Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala s’ha imposat per 7 a 2 al Futsal Cervelló en un partit on s'ha mostrat superior al rival.
7 - 2
FUTSAL CERVELLÓ
Clara Sitjas, Júlia Charles, Andrea Luna, Alba Oliver, Laia Haro, Laia Gómez, Andrea Gomáriz, Kristine Klaire, Clara Segado, Carla Calvo, Mireia Tremps, Daniela Salvat.
Juanjo Villegas, Kamal Seddiki, Liberto Tapia, Adrià Muñoz, Marc Maestro, Enric Aybar, Pau Masagué, Eric Fernández, Albert Sala, Marta Rodríguez, Daniel Navarro, Héctor Calero.

Andrea Gomariz (1-2, 14'); Júlia Charles (2-2, 17'); Carla Calvo (3-2, 21'); Andrea Gomariz (4-2, 22'); Laia Haro (5-2, 32'); Andrea Luna (6-2, 38'; 7-2, 39).

Aleix Sala (0-1, 4'); Martín Rodríguez (0-2, 6).

Arnau Ayala (àrbitre principal), Ana Carretas (àrbitra assistent).

Al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló s’ha disputat el partit d’entrenament de la Selecció Catalana sub 17 femenina de futbol sala davant l’Infantil del Futsal Cervelló, que milita a la Primera Divisió masculina. El conjunt local ha aprofitat la seva velocitat per posar-se per davant en el marcador amb dos gols en pràcticament dos minuts. I és que Aleix Sala i Martín Rodríguez han perforat la xarxa rival en finalitzar dos vertiginosos contraatacs.

Després d’un desconcert inicial per part de les jugadores de la Selecció Catalana, l’equip que dirigeix Jordi Barrero s’ha anat fent a poc a poc amb el control de l'encontre. Les conduccions de Júlia Charles, i la mobilitat de Laia Haro, Clara Segado i Alba Oliver, feien presagiar que els gols no es farien esperar. La primera diana catalana ha arribat de la mà d’Andrea Gomáriz a sis minuts per al final del primer temps. Tres minuts després, la lluitadora Júlia Charles ha anivellat el partit mitjançant una subtil vaselina.

La segona part s’ha iniciat amb dos gols de la Catalana gràcies a l'encert en la definició de Carla Calvo i Andrea Gomáriz. Fent circular la pilota amb destressa i precisió, Catalunya s’ha fet definitivament amb les regnes del partit. Als 12 minuts de la segona part, Laia Haro ha ampliat diferències culminant una bona jugada col·lectiva. Andrea Luna, amb un xut ras des de fora de l’àrea, ha fet el sisè. I a 30 segons per a la conclusió del duel, Luna ha arrodonit la golejada anotant el definitiu 7 a 2.